Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Bjork - The Gate

Într-o industrie pop în care mecanismul de generat hituri este suprasaturat de aceleași beat-uri, Bjork găsește mereu noi resurse creative. Urmându-și parcursul neinflunțată de trenduri, artista islandeză ne invită într-un univers creat din emoție. Noul ei single se numește ”The Gate” și vine acompaniat de un videoclip rupt din ”Utopia” lui Bjork.

La doi ani de la apariția discului ”Vulnicura”, Bjork are deja un nou proiect muzical și, desigur, vizual. Excentrica artistă islandeză va lansa anul acesta cel de-al 10-lea material de studio. LP-ul a fost denumit într-un interviu ”albumul ei Tinder”, discul urmând să trateze tematica iubirii dintr-o perspectivă modernă.

“Este despre acea căutare a utopiei - și despre starea unei persoane îndrăgostite. A-ți petrece timpul cu o persoană pe care o placi din toate punctele de vedere este evident o utopie. Dar e totuși real. E acel moment în care visul devine realitate”, a detaliat Bjork.

Discul se numește ”Utopia” și va fi lansat în noiembrie. Primul single extras este "The Gate", o piesă pe care artista a produs-o în colaborare cu Arca. Melodia este acompaniată de un videoclip rupt din imaginația artistei și a colaboratorilor ei, regizorul Andrew Thomas Huang și designer-ul Alessandro Michele.

”Aceasta este primul fragment din utopia lui Bjork. Poarta se deschide dinspre pântecul Vulnicurei, care acum este un portal prismatic ce conectează piepturile a doi îndrăgostiți. Nu sunt îndrăgostiți în sensul generic, ci cu un înțeles mai larg, cosmologic. Privind înspre lumea noului album Bjork, ”The Gate” este declarația speranței interpretate de o femeie care se refractă și se transformă într-un întreg luminos”, a explicat regizorul Thomas Huang.

Citește mai multe despre Bjork
Videoclipuri cu Bjork
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE