Urmărește-ne în Social Media

Bjork - Notget (VR)

Deşi au trecut 2 ani de la lansarea albumului "Vulnicura", Bjork încă ne mai oferă creaţii vizuale asociate acelui proiect. Este un experiment digital, care a inclus multiple clipuri video revoluţionare, printre care şi acest nou videoclip "Notget", creat pentru consumul în realitate virtuală.

Seria de clipuri ale melodiilor extrase de pe "Vulnicura" a culminat cu o expoziţie în realitate virtuală la 360 de grade, "Bjork Digital". "Notget" este o experienţă suprarealistă, care o prezintă pe artista islandeză metamorfozându-se într-o zeitate luminoasă. În fundal avem un peisaj cosmic sau oceanic, iar aura luminoasă a lui Bjork tot creşte pe măsură ce ne apropiem de finalul melodiei.

Aceasta creaţie psihedelică a fost regizată de către Warren Du Preez şi Nick Thornton Jones, cunoscuţi pentru reclame la BMW şi Lancome, dar şi clipuri ale artistului UNKLE. Futurismul e tema preferată a acestui duo regizoral, iar Bjork se potriveşte la fix. O vedem pe nordică drept avatar cu păr din tentacule şi corp ce radiază de energie aurie. Spectacolul vizual va continua în perioada următoare, Bjork urmând să aducă experienţa VR pe scenă.

Artista pregăteşte o serie de 17 concerte în Los Angeles. Bjork deja s-a apucat de lucru la un viitor LP, împreună cu Arca, producătorul lui "Vulnicura". Viitorul material e descris ca "paradisul pe lângă iadul din Vulnicura". Vă recomandăm să savuraţi experienţa lui "Notget" cu ajutorul unui headset VR.

Comentarii