Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Bjork - black lake (two screen version)

Bjork a lansat o nouă versiune a videoclipului ”Black lake”. După varianta ce permitea privitorului o perspectivă la 360 de grade, artista islandeză a lansat vizualul într-un nou format, pe două planuri.

Videoclipul ”Black Lake” a fost filmat în Islanda, în regia reputatului Andrew Thomas Huang. Vizualul a fost realizat în colaborare cu o firmă de design 3D, împreună cu David Benjamin.

Piesa ”Black Lake” este extrasă de pe albumul "Vulnicura", ce a deschis un nou orizont în contextul despărțirii artistei de Matthew Barney și a recuperării sale după o intervenție chirurgicală la gât.

”Albumul este un nou început. În perioada recuperării de după operație mergeam într-o pădure în apropiere de Reykjavík și mă încălzeam, îmi deschideam gâtul asemenea unei păsări. A avut un efect de catarsis - am realizat ce tensiune se acumulase în cea zonă tocmai pentru că am protejat-o”, a povestit Bjork pentru Rolling Stone Magazine.

Deși a fost așteptat pe piață în luna martie a anului 2015, discul "Vulnicura" a fost lansat cu aproape 2 luni mai devreme. Bjork nu a specificat motivul acestei lansări neașteptate, însă cauza se pare că a fost apariția pe internet a albumului integral fără acordul artistei.

Prin tematica generală, discul „Vulnicura” prezintă stări emoționale înlănțuite într-o ordine cronologică, 3 piese fiind înregistrate înainte de ruperea unei relații și alte 3 după acest moment apăsător din viața artistei.

Producătorii The Haxan Cloak și Arca au făcut parte din echipa de creație, contribuind la înregistrarea celor 9 piese incluse în final în tracklist. Dintre acestea, 6 compoziții sunt semnate de Bjork, 2 sunt compuse împreună cu Arca și una cu John Flynn. De masterizare s-a ocupat Mandy Parnell.

Tracklist Bjork – „Vulnicura”:

  1. Stonemilker
  2. Lionsong
  3. History of Touches
  4. Black Lake
  5. Family
  6. Notget
  7. Atom Dance
  8. Mouth Mantra
  9. Quicksand

Citește mai multe despre Bjork
Videoclipuri cu Bjork
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE