Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: BILLY - Love Don't Break Me

Bill Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel, îşi face debutul solo prin lansarea single-ului "Love Don't Break Me", pe care îl puteţi în articolul de mai jos.

Solistul trupei Tokio Hotel, Bill Kaulitz, revine în atenţia publicului cu un nou nume de scenă - Billy, un nou look şi un nou single, diferit de cântecele pe care le cânta în adolescenţă.

Billy a lansat piesa "Love Don t Break Me", o baladă R&B, al cărei sound ne trimite cu gândul la Zayn Malik. Melodia vine însoţită de un videoclip dramatic alb-negru, care va face parte dintr-un proiect artistic audio-vizual, care va mai include un scurtmetraj, o carte cu fotografii şi o galerie de printuri. Expoziţiile şi lansarea de carte vor avea loc în Los Angeles, Paris, Milano şi Berlin.

"Nu am vrut să am o lansare banală pentru primul meu proiect solo. Am vrut să am libertatea de a explora şi alte pasiuni din viaţa mea, cum ar fi arta şi moda, aşa că am simţit că un proiect strict muzical nu mi-ar putea satisface complet viziunea mea ca a artist solo." a declarat Bill Kaulitz.

EP-ul de debut al artistului se numeşte "I'm Not OK" şi va fi lansat pe 20 mai 2016.

Citește mai multe despre BillyTokio Hotel
Videoclipuri cu BillyTokio Hotel
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE