Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Your Power

La doar o zi după ce şi-a anunţat noul album, "Billie Eilish" ne oferă şi un nou single de pe LP, "Your Power". Primim şi un videoclip, filmat în sălbăticia muntoasă a Statelor Unite, iar tânăra artistă îi cântă practic doar unui şarpe. Urmăreşte clipul şi intră în starea de spirit a lui Billie.

Billie Eilish e gata să înceapă un nou capitol în cariera sa, odată cu lansarea noului album, "Happier Than Ever". Cel mai nou single de pe disc este "Your Power", cântat şoptit şi melancolic, în vreme ce un şarpe de talie mare o cuprinde pe tânăra de 19 ani. Imaginile cu reptila încolăcită în jurul gâtului şi bustului tinerei vor provoca cu siguranţă reacţii puternice fanilor. Evident şi dezbateri legate de cât e CGI şi cât e real. Remarcăm şi încălţările cool ale muzicianei, dar şi noua sa coafură, cu o nuanţă deschisă de blond.

Piesa este molatecă, o piesă de despărţire şi de final de film, cu o chitară acustică drept acompaniament. Videoclipul a fost creat şi regizat chiar de către Billie, care a început să prindă gustul acestor proiecte cu iz cinematografic. Este deja al patrulea clip de care se ocupă tânăra, în calitate de regizor. Filmările au avut loc în Simi Valley, aproape de Los Angeles şi au inclus un şarpe anaconda de 36 de kilograme. Cât despre piesă, ea este compusă de artistă şi produsă de fratele său, FINNEAS.

Ştim deja că noul album al lui Billie Eilish are 16 piese şi că va sosi pe 30 iulie. Până acum am ascultat două single-uri de pe el, pe vremea când nu ştiam că ni se pregăteşte un material nou. E vorba despre "Therefore I Am" şi "My Future". Acest al doilea material discografic semnat Billie a fost compus şi scris alături de fratele Finneas, fiind produs în Los Angeles. Nu există alte contribuţii de la producători sau compozitori. Odată cu lansarea noului clip, cântăreaţa care ne-a adus "Bad Guy" a declarat că speră să inspire o schimbare în industria muzicală şi că "Your Power" este unul dintre cântecele preferate pe care le-a compus.

Cele 16 piese noi vor reflecta maturizarea şi cristalizarea lui Eilish ca artist, ca om. Ele vin după un an 2020 cu 5 premii Grammy pentru tânăra muziciană şi un an 2021 cu alte 2 premii.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Billie Eilish lansează un cântec de pe coloana sonoră a filmului "Barbie"

Billie Eilish a anunțat că a lucrat la coloana sonoră a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Cântăreața de 21 de ani a pregătit un cântec ce va fi lansat oficial peste câteva zile. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn
Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn │ FOTO: Captură YouTube

Noua melodie se intitulează "What Was I Made For" și va fi lansată oficial pe 13 iulie. Piesa a fost realizată cu ajutorul lui FINNEAS, fratele și vechiul colaborator al artistei.

"Am făcut această melodie pentru <<Barbie>> și înseamnă totul pentru mine. Acest film vă va schimba viețile și sperăm că și cântecul va face la fel. Pregătiți-vă să plângeți", a transmis Billie Eilish.

"What Was I Made For" marchează a doua lansare muzicală din acest an a cântăreței. În mai, Billie Eilish a urcat pe platformele de streaming un cover al piesei "Hotline Bling" a lui Drake. Mai mult, viitoarea piesă continuă incursiunea lui Eilish în film. În 2020, ea a lansat "No Time to Die", melodia tematică a filmului James Bond. Doi ani mai târziu, ea și fratele său au scris trei melodii originale pentru coloana sonoră a filmului "Turning Red".

Revenind la muzica filmului "Barbie", aceasta a fost produsă de Mark Ronson și include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA).

Filmul "Barbie" ajunge în cinematografe pe 21 iulie. Este regizat de Greta Gerwig, pe baza unui scenariu scris de ea împreună cu soțul și colaboratorul Noah Baumbach.

Citește în continuare