Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: Billie Eilish - Xanny

Billie Eilish surprinde toate angoasele din perioada sărbătorilor cu noua piesă "Xanny". Melodia primeşte un videoclip simplu şi abstract, care o prezintă pentru prima dată pe artistă cu părul în culoarea sa naturală, după mulţi ani de culori experimentale. Puteţi urmări clipul în articol.

"Xanny" înseamnă pastilă Xanax, pentru cine nu e la curent cu limbajul urban modern. Există şi un rapper care şi-a clădit faima pe seama acestei denumiri, Lil Xan. Billie Eilish ne prezintă o fantezie ciudată în această piesă şi acest clip, regizat chiar de ea. Totul începe cuminte, cu o fată de 17 ani pe o bancă (chiar Billie), cu părul său natural şi o poziţie a capului ca şi cum ar fi gata de o poză de album şcolar.

Privirea pierdută şi vocea blândă nu prefaţează ceea ce urmează. Când începe basul lucrurile se intensifică, iar ţigări aprinse încep să fie stinse pe tenul fetei angelice care hipnotizează privitorul. "Xanny" este o piesă asimetrică, atipică, imprevizibilă şi cu multiple stări. Oscilează între trip-hop, triluri de Birdy şi Katie Melua şi o domnişoară care încetineşte universul pe pastile anti anxietate. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem şi filmările Behind the Scenes, pentru a afla cum au fost simulate arsurile cu ţigara pe faţa tânărului pop star.

Cel mai ironic lucru este că Billie Eilish nici nu e destul de în vârstă să îşi cumpere legal ţigări încă, dar le are stinse pe chip. Mulţi privitori au regăsit o puternică influenţă a mamelor din serialul HBO "Little Big Lies" în această creaţie. Să fie îmbrăcămintea, atitudinea sau tortura cu ţigări? Piesa este un single extras de pe albumul "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Discul a sosit cu câteva luni în urmă şi a fost albumul de debut al tinerei. Billie ne încântase deja cu EP-uri şi single-uri de la o vârstă fragedă.

Artista s-a viralizat prin felul în care a cântat "Bad Guy" cu capul în jos la "Saturday Night Live", dar şi prin reprezentaţia de la Coachella din acest an. Billie şi-a împlinit şi un vis din copilărie, o colaborare cu Justin Bieber, pe remixul piesei "Bad Guy". Acum tânăra de 17 ani se pregăteşte pentru un turneu global început în martie 2020. Ultimul său release muzical a fost "Everything I Wanted", o odă dedicată fratelui său Finneas.

Eilish este nominalizată la 6 premii Grammy în cadrul galei care va avea loc la început de an 2020.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE