Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Therefore I Am

După câteva zile de teasing, Billie Eilish tocmai a lansat un nou single, "Therefore I am". Artista a şi regizat clipul său oficial, care o vede făcându-şi de cap într-un mall, probabil visul oricărui adolescent. Întreaga aventură poate fi admirată în videoclipul din articol.

"Therefore I Am" a debutat ca single şi a primit un videoclip oficial pe 12 noiembrie. Clipul regizat de Billie Eilish ne-o arată pe tânăra cu haine baggy distrându-se de una singură într-un uriaş mall părăsit. Aleargă pe culoare, trece pe lângă vitrine pline şi alternează unghiuri de filmare, cu un cameraman tare priceput. Muziciana dansează, face piruete, fură covrigi şi gogoşi de la restaurantele din mall şi ne tot cântă "I'm not your friend".

Piesa este una cu instrumental minimalist şi voce şoptită, aşa cum au fost mai toate hiturile tinerei artiste. Zâmbetul cuceritor este însoţit de o orgie culinară, în care Billie combină gogoşi, covrigi, cartofi prăjiţi şi suc. Visul se spulberă atunci când protagonista e prinsă de paznicii din mall. Acest track este primul de la "My Future", lansat de Billie în luna iulie. Ultimul an a fost foarte ocupat pentru artistă, care a lansat în 2019 albumul de debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?".

Apoi, la doar 18 ani Billie avea să primească gig-ul vieţii sale: compoziţia piesei principale din noul film James Bond "No Time to Die". Tot în ultimul an a lansat şi single-ul "Everything I Wanted", un tribut adus fratelui său, Finneas, cel care i-a şlefuit cariera şi alături de care şi-a compus marile hituri. Acelaşi Finneas l-a atacat pe Donald Trump pe o piesă solo recent lansată, "Where The Poison Is". Iconul feminin al adolescenţilor a luat poziţie în ultima vreme cu privire la modul în care este percepută şi cu criticile aduse tinerelor femei în social media.

Fix când sosea "Therefore I Am" am aflat că mega hitul "Bad Guy" a atins un miliard de vizualizări pe YouTube, încununând o carieră care pare a data de un deceniu, dar are doar câţiva ani. Fanii vor putea cânta alături de Billie în cadrul concertului iHeartRadio Jingle Ball pe 10 decembrie 2020. În februarie 2021 fanii senzaţiei pop vor putea viziona un documentar despre viaţa şi cariera sa, intitulat "Billie Eilish: The World's a Little Blurry".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Billie Eilish lansează un cântec de pe coloana sonoră a filmului "Barbie"

Billie Eilish a anunțat că a lucrat la coloana sonoră a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Cântăreața de 21 de ani a pregătit un cântec ce va fi lansat oficial peste câteva zile. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn
Billie Eilish Special Acoustic Show la Telekom Forum Bonn │ FOTO: Captură YouTube

Noua melodie se intitulează "What Was I Made For" și va fi lansată oficial pe 13 iulie. Piesa a fost realizată cu ajutorul lui FINNEAS, fratele și vechiul colaborator al artistei.

"Am făcut această melodie pentru <<Barbie>> și înseamnă totul pentru mine. Acest film vă va schimba viețile și sperăm că și cântecul va face la fel. Pregătiți-vă să plângeți", a transmis Billie Eilish.

"What Was I Made For" marchează a doua lansare muzicală din acest an a cântăreței. În mai, Billie Eilish a urcat pe platformele de streaming un cover al piesei "Hotline Bling" a lui Drake. Mai mult, viitoarea piesă continuă incursiunea lui Eilish în film. În 2020, ea a lansat "No Time to Die", melodia tematică a filmului James Bond. Doi ani mai târziu, ea și fratele său au scris trei melodii originale pentru coloana sonoră a filmului "Turning Red".

Revenind la muzica filmului "Barbie", aceasta a fost produsă de Mark Ronson și include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA).

Filmul "Barbie" ajunge în cinematografe pe 21 iulie. Este regizat de Greta Gerwig, pe baza unui scenariu scris de ea împreună cu soțul și colaboratorul Noah Baumbach.

Citește în continuare