Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Billie Eilish - Hostage

Billie Eilish, cea mai în vogă voce sub 20 de ani în acest moment a lansat un nou clip, pentru piesa "Hostage". În vârstă de doar 16 ani artista a luat cu asalt topurile în ultimii 2 ani şi îşi continuă traiectoria ascendentă. Noul clip ne prezintă o formă de dans inedită şi îl puteţi viziona în articol.

Asemenea clipului "Lovely", artista şi un tânăr sunt prinşi într-un mediu abstract şi atemporal. În acel clip Billie şi Khalid erau cei doi prizonieri, îngheţaţi pe vecie într-un cub. În "Hostage" pare să fie o închisoare a minţii, un ospiciu al neantului pe care îl poate crea mintea umană. Ascultând cu atenţie versurile, o descoperim pe muziciană invocând dorinţa de predare totală într-o relaţie.

E vorba despre acel moment când o persoană dintr-un cuplu se predă complet celeilalte, ca un ostatic. Billie Eilish iese total în afara normelor pop-ului, amintind de abordările muzicale ale unei Lana del Rey sau Katie Melua. La început de toamnă artista a fost confirmată pe coloana sonoră a jocului FIFA 19, iar în această vară lansa piesa "You Should See Me In a Crown".

"Hostage" este extras de pe EP-ul de debut "Don't Smile at Me". Acesta a sosit în august 2017, având un succes atât de mare încât Apple Music a numit-o pe tânăra artistul "Up Next" în toamna anului trecut. În vârstă de doar 16 ani, Billie debuta în muzică în 2015. În 2016 popularitatea sa exploda odată cu piesa virală "Ocean Eyes". Aceasta a ajuns la 116 milioane de stream-uri pe Spotify.

Un alt moment de creştere în popularitate a fost în această primăvară, când am putut-o auzi pe Billie pe coloana sonoră a foarte popularului serial Netflix "13 Reasons Why". Mai mult decât atât era într-un moment final al serialului, foarte emoţionant. La noul videoclip s-au adus aportul atât Billie, cât şi Luc Junior Tam, Henry Scholfield şi chiar Stromae. Billie se declară mare fană a lui Stromae, care a contribuit cu viziunea şi direcţia artistică pentru clip.

Tânăra şi-a făcut debutul la televiziunea americană de pe timp de zi, cântând piesa "You Should See Me In A Crown" cu câteva ore în urmă. Reprezentaţia a avut loc în cadrul emisiunii "The Ellen Degeneres Show". Încă aşteptăm un LP de la artistă, iar fratele său, Finneas a confirmat că acesta va sosi în 2018.

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE