Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Billie Eilish - bury a friend

Billie Eilish continuă să fie una dintre cele mai tinere senzaţii din muzica pop actuală. Artista tocmai a anunţat un album nou şi odată cu acesta a lansat single-ul şi videoclipul "Bury a friend". Vă invităm să urmăriţi creaţia cu tente horror în cadrul articolului.

În vârstă de doar 17 ani, Billie Eilish este deja un nume cunoscut şi respectat în pop. Stau ca dovadă şi cele 3.7 milioane de vizualizări ale clipului "Bury a Friend", strânse în doar 24 de ore. Faţă de ultimele sale release-uri, care mizau pe sentiment şi rebeliunea cântată cu voce de privighetoare, acum artista ne arată o faţă nouă a sa.

Este un capitol nou, cu percuţii pregnante şi efecte pe voce, care o fac să bântuie ascultătorul. Billie pozează în videoclip în monstrul de sub pat, care bântuie coridoare părăsite şi este chinuit de viziuni. Tânăra cu părul albastru pare răpită de creaturile din serialul "American Horror Story", sezonul "Hotel" şi este dezbrăcată şi injectată cu o substanţă misterioasă.

Se transformă într-o creatură înfricoşătoare, departe de faţa angelică pe care o ştiam până acum. Acest single este doar un aperitiv din noua Billie, pe care o vom putea descoperi odată cu noul LP "When We All Go To Sleep, Where Do We Go?". Acesta va sosi pe 29 martie şi este albumul de debut pentru tânăra din Los Angeles.

Asta deşi artista are deja o discografie solidă, care ar umple EP-uri bune. Multe piese sunt realizate alături de fratele său şi lansate direct pe YouTube. Single-ul său de debut, "Ocean Eyes" a devenit viral, strângând aproape 200 de milioane de stream-uri pe Spotify. EP-ul de debut, "Don't Smile at Me" sosea în august 2017, fiind premiat cu discul de aur.

Billie Eilish Pirate Baird O'Connel pe numele său complet abordează genuri muzicale precum electropop, alternative pop şi electronica. Colaborează cu fratele său, Finneas O'Connell şi are reprezentaţii live magice, lăudate pentru versatilitatea vocii sale. Artista lansa la începutul lunii piesa "When I Was Older", inspirată de filmul "Roma", care a strâns deja nominalizări la Oscar.

În ultimele luni Billie a mai lansat şi piesele "Come Out and Play" şi "Hostage".

Citește mai multe despre Billie Eilish
Videoclipuri cu Billie Eilish
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE