Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Big Sean - Jump Out the Window

Probabil cel mai trăznit videoclip al ultimei luni vine de la Big Sean, pentru piesa "Jump Out the Window". Rapperul a creat un clip trăznit pentru generaţia gamerilor şi s-a transpus într-un univers 16 bit.

Muzicienii nu sunt străini de referinţele la jocuri video. Lana Del Rey are melodia "Videogames", iar Drake a folosit un sample din Donkey Kong în melodia sa "6 God". Până şi durul Biggie a făcut aluzii la Super Nintendo şi Sega Genesis. Eminem se declara fan Zelda şi Nintendo pe ultimul său album, în piesa "So Far". Big Sean porneşte clipul relaxat într-un Hummer, cu energizantul clasic la vedere.

Intră apoi într-o casă şi ia un joystick de SNES în mână, pentru a fi transportat într-un univers alternativ. Referinţele din acest videoclip includ jocuri ca Donkey Kong, Battletoads, Super Mario Kart şi Donkey Kong Country. Big Sean este eroul aventurii, sărind peste piese uriaşe ale jocului de şah. Începe apoi o urmărire cu karturi, iar protagonistul negativ pare să aibă o beretă ca Rambo sau Mr. Bison din Street Fighter.

Videoclipul "Jump Out the Window" e ca o vizită la un arcade room clasic şi va stârni multă melancolie gamerilor. Regia îi aparţine lui Lawrence Lamont, care a mai colaborat cu Big Sean, J. Cole şi a regizat câteva scurt metraje în ultimii ani. Piesa în sine este una destul de relaxată, un rap-chillout dacă vreţi. Artistul nu face abuz de bas greu, sintetizator psihedelic a la Frank Ocean sau o percuţie agresivă ca Eminem. Preferă un stil mai relaxat, cu vers recitat lent.

Şi pentru că totul e bine când se termină cu bine, eroul salvează fata la final, ceea ce şi Mario şi Link încearcă de decenii cu Peaches şi Zelda.

Citește mai multe despre Big Sean
Videoclipuri cu Big Sean
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE