Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017

Videoclip oficial: Big Sean - Jump Out the Window

Probabil cel mai trăznit videoclip al ultimei luni vine de la Big Sean, pentru piesa "Jump Out the Window". Rapperul a creat un clip trăznit pentru generaţia gamerilor şi s-a transpus într-un univers 16 bit.

Muzicienii nu sunt străini de referinţele la jocuri video. Lana Del Rey are melodia "Videogames", iar Drake a folosit un sample din Donkey Kong în melodia sa "6 God". Până şi durul Biggie a făcut aluzii la Super Nintendo şi Sega Genesis. Eminem se declara fan Zelda şi Nintendo pe ultimul său album, în piesa "So Far". Big Sean porneşte clipul relaxat într-un Hummer, cu energizantul clasic la vedere.

Intră apoi într-o casă şi ia un joystick de SNES în mână, pentru a fi transportat într-un univers alternativ. Referinţele din acest videoclip includ jocuri ca Donkey Kong, Battletoads, Super Mario Kart şi Donkey Kong Country. Big Sean este eroul aventurii, sărind peste piese uriaşe ale jocului de şah. Începe apoi o urmărire cu karturi, iar protagonistul negativ pare să aibă o beretă ca Rambo sau Mr. Bison din Street Fighter.

Videoclipul "Jump Out the Window" e ca o vizită la un arcade room clasic şi va stârni multă melancolie gamerilor. Regia îi aparţine lui Lawrence Lamont, care a mai colaborat cu Big Sean, J. Cole şi a regizat câteva scurt metraje în ultimii ani. Piesa în sine este una destul de relaxată, un rap-chillout dacă vreţi. Artistul nu face abuz de bas greu, sintetizator psihedelic a la Frank Ocean sau o percuţie agresivă ca Eminem. Preferă un stil mai relaxat, cu vers recitat lent.

Şi pentru că totul e bine când se termină cu bine, eroul salvează fata la final, ceea ce şi Mario şi Link încearcă de decenii cu Peaches şi Zelda.

Citește mai multe despre Big Sean
Videoclipuri cu Big Sean
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE