Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Biffy Clyro - Tiny Indoor Fireworks

Biffy Clyro se bucură de viață în intimitatea propriilor locuințe, invitându-ne și pe noi să facem același lucru. "Tiny Indoor Fireworks" este noul single al formației, ce vine împreună cu un videoclip filmat de membrii formației.

"Tiny Indoor Fireworks" se regăsește pe noul album "A Celebration of Endings", ce poate fi deja precomandat de pe site-ul formației. Discul conține 11 piese și va fi lansat oficial pe 14 august.

TRACKLIST Biffy Clyro - "A Celebration of Endings":

 1. North of No South
 2. The Champ
 3. Weird Leisure
 4. Tiny Indoor Fireworks
 5. Worst Type of Best Possible
 6. Space
 7. End Of
 8. Instant History
 9. The Pink Limit
 10. Opaque
 11. Cop Syrup

Cei trei scotieni de la Biffy Clyro au șocat, încântat și revoltat publicul încă de la primul album, "Blackened Sky" (2002) . Cu influențe care variază de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa și-a sedimentat locul în topul celor mai complexe apariții ale începutului de secol. Piese precum "Many of Horror", "Mountains" sau "Biblical" au cucerit fani din multe sfere muzicale, aducându-le băieților un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013. Trupa are, de asemenea, în palmares o nominalizare la Brit Awards pentru Best British Group (Cea mai bună trupă britanică).

Citește mai multe despre Biffy Clyro
Videoclipuri cu Biffy Clyro
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE