Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Biffy Clyro - Flammable

Trupa scoțiană Biffy Clyro a lansat videoclipul noului single ”Flammable”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Ellipsis”, apărut în iulie 2016.

Biffy Clyro continuă promovarea celui de-al 7-lea album de studio, ”Ellipsis”, cu piesa ”Flammable”. Melodia a fost compusă de solistul Simon Neil împreună cu producătorul american busbee (pe numele complet Michael James Ryan Busbee).

Albumul ”Ellipsis” este, conform membrilor formației, ”cel mai bun disc pe care l-au înregistrat până acum”. Declarația este susținută și de cifre. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, Elveția și Germania. Pe teritoriul Regatului Unit, ”Ellipsis” s-a vândut în peste 100.000 de exemplare, fiind certificat cu aur.

Cei trei scotieni de la Biffy Clyro au șocat, încântat și revoltat publicul încă de la primul album, ”Blackened Sky” (2002) . Cu influențe care variază de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa și-a sedimentat locul în topul celor mai complexe apariții ale începutului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical” au cucerit fani din multe sfere muzicale, aducându-le băieților un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013. Trupa are, de asemenea, în palmares o nominalizare la Brit Awards pentru Best British Group (Cea mai bună trupă britanică).

Citește mai multe despre Biffy Clyro
Videoclipuri cu Biffy Clyro
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE