Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Bibi - Dansez cu inima ta

După succesul piesei "Ciocolată", Bibi revine cu single-ul "Dansez cu inima ta", însoțit de un videoclip plin de culoare.

Compusă şi produsă în studioul Pink Elephant, single-ul reprezintă un nou pas în cariera artistei care s-a implicat în procesul de creaţie, scriind versurile alături de Theea Miculescu. “Dansez cu inima ta” este acompaniat de un videoclip în regia lui Răzvan Leucea (Jean Gavril, Feli, August Day), ce surpinde joaca unor adolescenţi ce descoperă prima iubire într-un peisaj superb.

”Am pus mult suflet în piesa Dansez cu inima ta şi sunt sigură că foarte mulţi dintre ascultători se vor regăsi! Nu aş putea să numesc această melodie o continuare a piesei "Ciocolată", ci aş putea spune că alături de acest proiect am mai făcut un pas în cariera mea.”

Ultimul an a fost foarte aglomerat pentru Bibi, ce a împlinit doar 15 ani cu câteva luni în urmă. După ce a lansat single-ul de succes “Ciocolată”, BiBi a fost recrutată în echipa Disney România, unde a dat viaţă unuia dintre personajele din “Star Darling”. Talentul său şi timbrul deosebit au fost remarcate şi de producătorii de la “Festigal”, unul dintre cele mai complexe şi spectaculoase producţii realizate anul trecut în România. A urmat “Coji de portocale”, un remake după hit-ul clasic al Simonei Nae & Cristi Nistor, care a venit “la pachet” cu un cadou pentru fani, BiBi lansând şi o versiune specială de Crăciun.

Prima lansare a artistei din 2017 a fost o colaborare cu Klyde şi Jimmy Dub pe piesa “Road To Monaco”, scrisă de Eric Turner, un compozitor american stabilit în Suedia, cunoscut pentru colaborările sale cu Tinie Tempah, Avicii, Lupe Fiasco.

În prezent, pe Bibi o putem găsi şi pe canalul ei de Youtube, unde lansează în fiecare joi noi provocări şi sketch-uri muzicale prin intermediul vlogului ei, ce are peste 100 de mii de subscriberi.

Citește mai multe despre Bibi
Videoclipuri cu Bibi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE