Urmărește-ne în Social Media

Bianca Tilici x Liviu Teodorescu - Pe Val

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au colaborat pentru piesa "Pe Val", o emoționantă declarație de dragoste. Melodia este lansată alături de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Pe Val" a fost compusă de Constantin Bodea, EMAA, Misha Miller și Liviu Teodorescu. Videoclipul muzical a fost regizat de Ioana Mihaela Stan și prezintă o coregrafie realizată de Maria Țăruș și Cristian Miron.

"Pentru că m-am săturat de piesele triste despre despărțire, am vrut să expun sentimentul pur de iubire. Am vrut să existe piesa aceea pe care atunci când o asculți să te ducă cu gândul la persoana iubită și să transmită un mesaj puternic, pe scurt imnul cuplurilor", a transmis Bianca.

Liviu Teodorescu a comentat:

"Am lansat cea mai frumoasa piesă alături de Bianca Tilici. M-a prins din prima, am simțit o conexiune specială cu piesa asta. Iar Bianca are o voce cum n-am mai auzit în România. Asa cum ziceam și la filmările clipului, sper să ne săturam de ea cu toții atât de tare la radio, încât să schimbam postul și să o găsim și pe următorul post de radio."

Bianca Tilici este cântăreață și compozitoare. Pasiunea pentru muzică a început la o vârstă foarte fragedă, cu studiul pianului. Ani mai târziu, în 2018, tânăra a participat la emisiunea X Factor. În 2019, Bianca a început să studieze compoziția muzicală la Universitatea Națională de Muzică din București.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recent, artistul a lansat "Mă arunc", dar și "Nu-s ca fosta ta", o melodie în colaborare cu Paulina.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Liviu Teodorescu a devenit tată - FOTO

Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima oară. El și Iulia, soția sa, au devenit părinții unei fetițe pe nume Ecaterina. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Liviu Teodorescu trece prin una dintre cele mai încântătoare perioade din viața sa. Artistul de 30 de ani a devenit tătic pentru prima dată. Iulia, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu, a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Cei doi au numit-o Ecaterina, ca pe bunica Iuliei.

"Bă, băieți, sunt tată! Wow! Este cel mai tare feeling din lume! Nu cred că există nimic care să poată să echivaleze. Niciun succes d-ăsta personal, niciun hit, nimic...În același timp, le facem pe toate în continuare, așa cum le-am făcut până acum. Dar se pare că am găsit o motivație mai puternică", a declarat Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu și Iulia și-au oficializat relația în 2021 printr-o nuntă de vis. Anul trecut, artistul și-a anunțat fanii că va deveni tătic. Liviu a postat un clip emoționant în care afla magica veste:

"Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest <<Azi>> a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare