Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Bianca Linta - Love Connection

Bianca Linta lansează piesa "Love Connection", inspirată din viața ei. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Love Connection” prezintă o poveste foarte personală, desprinsă din sufletul ei. Artista a ales să se exprime liber, să se prezinte lumii așa cum este: sinceră, asumată și cu inima deschisă.

"Un adevărat artist își înțelege durerea și alege să o transforme în artă! Am scris fiind inspirată de o poveste de iubire pe care am trăit-o, dar care nu s-a încheiat așa cum mi-aș fi dorit. Am decis atunci să imi deschid sufletul și să pun în note muzicale emoțiile mele. Cred că fiecare experiență aduce cu ea o lecție și doar atunci realizăm care sunt lucrurile cu adevărat importante, fie că este vorba de iubire de sine, comunicare sau iubire necondiționată." a declarat Bianca Linta.

Videoclipul a fost filmat aproape de Reșița, orașul natal al Biancăi, lângă unul dintre cele mai frumoase lacuri din țară - Ochiul Bei, “lacul care nu îngheață niciodată”. Aceasta a integrat detalii personale în videoclip, tabloul care apare în mai multe cadre fiind realizat tot de ea.

"Am vrut să creez o poveste cât mai aproape de realitate, așa că am integrat elemente desprinse din viața mea, detalii subtile care au făcut parte cu adevărat din povestea mea de dragoste. Sper să simțiți emoția împreună cu mine!" a mai spus artista.

"Love Connection" este produsă de Cristian Tarcea (Monoir), cunoscut pentru hituri precum "The violin song" sau "We had love". Bianca Linta a scris versurile împreună cu Cristian Tarcea. Conceptul video a fost realizat de Bianca Linta, Ovidiu Teodoroiu, Cristian Tarcea, și Silviu "Cyutz" Oeru.

Bianca Linta s-a născut în România, însă a crescut în New York unde și-a dezvoltat si cârmuit pasiunea pentru muzică. Acolo, artista a început să mixeze și să compună, fiind descrisă de presa americană ca “Ioana d’Arc din viitor”. Bianca a mixat în numeroase cluburi și festivaluri din Statele Unite, alături de nume mari de pe scena muzicii EDM. Printre cele mai cunoscute piese se numără “Naughty Truck”,” In a high” sau colaborarea cu Monoir pentru “Golden Sands”.

“Love Connection” este o producție Thrace Music.

Citește mai multe despre Bianca Linta
Videoclipuri cu Bianca Linta
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE