Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Beyonce feat. Nicki Minaj - Flawless (remix)

Beyonce expune remixul piesei "Flawless" unui nou segment de public printr-o colaborare cu Nicki Minaj. Melodia este extrasă de pe albumul vizual al lui Beyonce, ce a înregistrat vânzări de peste 3 milioane de exemplare la nivel internațional.

Cu un turneu în plină desfășurare, Beyonce continuă în paralel promovarea aclamatului album lansat la sfârșitul anului 2013. Artista a dezvăluit recent o variantă remixată a piesei "Flawless", pentru această versiune colaborând cu Nicki Minaj. Versuri precum "We escalate, up in this b***h like elevators, of course sometimes s**t go down when there's billion dollars on an elevator" ar putea face referire la scandalul din lift provocat de Jay Z și sora lui Beyonce, Solange.

Nicki Minaj s-a făcut remarcată anul acesta la gala MTV VMA, în cadrul căreia a interpretat 3 piese: "Anaconda", "Bang Bang" (alături de Jessie J și Ariana Grande) și "She Came To Give It To You" (alături de Usher). Popularitatea artistei a crescut simțitor în ultimele luni, în acest context venind și propunerea de a fi gazda galei MTV Europe Music Awards 2014.

În prezent, Beyonce susține alături de Jay Z turneul  On the Run, consolidându-și prin fiecare apariție titlul de cele mai puternice personalități din industria muzicală. Îndrăgitul cuplu de la Hollywood a ocupat la începutul anului 2014 prima poziție în topul Billboard Power 100 list. Cei doi sunt singurii artiști prezenți în listă, celelalte 99 de locuri fiind ocupate de oameni cu putere de decizie din industrie muzicală, precum directori de case de discuri, manageri sau producători.

"Ambii au reușit să realizeze lansări de albume fără precedent și au schimbat felul în care industria și fanii se gândesc să interacționeze cu muzica. El a oferit gratis albumul, iar ea a cerut un preț premium pentru al ei. Dar amândoi au folosit elementul surpriză pentru a restabili emoția care obișnuia să însoțească o lansare. În ultimii ani acel impact s-a pierdut din cauza promovării nesfârșite", au explicat redactorii revistei Billboard.

Citește mai multe despre BeyonceNicki Minaj
Videoclipuri cu BeyonceNicki Minaj
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE