INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Beth Hart - Mama, This One's for You

Beth Hart a lansat videoclipul piesei ”Mama, This One's for You”. Vizualul conține înregistrări video cu fanii artistei și mamele lor.

Beth Hart a lansat un nou videoclip chiar în ajunul Zilei Mamei, eveniment celebrat în Statele Unite pe 8 mai. Melodia promovată se numește ”Mama, This One's for You” și este extrasă de pe ultimul album lansat de cântăreața americană. Pentru promovarea acestei piese a fost filmat un clip emoționant cu imagini inedite, care prezintă relația foarte apropiată pe care Beth Hart o are cu mama sa. Vizualul conține, de asemenea, înregistrari video cu fani ai artistei și mamele lor

Beth Hart a mărturisit chiar în preambulul videoclipului că atunci când a compus piesa a fost atât de emoționată încât și-a sunat mama și printre lacrimi i-a spus că-i pare rău că a făcut-o să treaca prin atâtea. Cântăreața se refera la evenimentele dramatice prin care a trecut familia sa, la dependența ei de alcool și droguri, dar și la momentele dure asociate cu diagnosticul ei de bipolaritate. <<Bine, sună-mă mai târziu, când nu ești atât de supărată!>>, a fost răspunsul mamei lui Beth la confesiunea artistei.

”Acest cântec este pentru ea. Îmi iubesc mama!”, spune Beth Hart în debutul videoclipului.

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului contemporan, va reveni în România pe 17 iunie 2016, pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din București. Biletele au prețuri cuprinse între 90 și 250 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Beth Hart
Videoclipuri cu Beth Hart
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE