Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Beth Hart - Love Is A Lie

Beth Hart a lansat videoclipul noului single ”Love Is A Lie”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Fire on the Floor”, lansat pe 14 octombrie.

”Acesta este un videoclip care m-a făcut să mă simt foarte bine la filmări, e pasional și puțin obraznic. Până la urmă, să fim serioși...tipul o merita.” - Cu dragoste, Beth

Clipul piesei ”Love Is A Lie” este regizat de Jo Roy și produs de Kyle Cogan. Melodia se regăsește pe noul album ”Fire on the Floor”, cel de-al 8-lea disc din cariera artistei.

Materialul discografic, lansat pe 14 octombrie, cuprinde 12 piese, cu influențe din genurile muzicale îndrăgite de Beth Hart: blues, gospel, soul. Ca și tematici, artista susține că noile piese sunt inspirate de diverse trăiri din perioada adolescenței sale.

„Ca scriitor, mă simt foarte asfixiat când încerc să scriu în același stil. Pur și simplu nu pot să fac asta. Am crescut trecând prin multe genuri muzicale, pe care am ajuns să le iubesc. Și sunt foarte mulțumită cu acest lucru. Recent, a trebuit să organizez ordinea pieselor de pe album și în timp ce făceam asta, realizam cât de bine sună”, a declarat Beth Hart.

Citește mai multe despre Beth Hart
Videoclipuri cu Beth Hart
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE