Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Beth Hart - Love Is A Lie

Beth Hart a lansat videoclipul noului single ”Love Is A Lie”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Fire on the Floor”, lansat pe 14 octombrie.

”Acesta este un videoclip care m-a făcut să mă simt foarte bine la filmări, e pasional și puțin obraznic. Până la urmă, să fim serioși...tipul o merita.” - Cu dragoste, Beth

Clipul piesei ”Love Is A Lie” este regizat de Jo Roy și produs de Kyle Cogan. Melodia se regăsește pe noul album ”Fire on the Floor”, cel de-al 8-lea disc din cariera artistei.

Materialul discografic, lansat pe 14 octombrie, cuprinde 12 piese, cu influențe din genurile muzicale îndrăgite de Beth Hart: blues, gospel, soul. Ca și tematici, artista susține că noile piese sunt inspirate de diverse trăiri din perioada adolescenței sale.

„Ca scriitor, mă simt foarte asfixiat când încerc să scriu în același stil. Pur și simplu nu pot să fac asta. Am crescut trecând prin multe genuri muzicale, pe care am ajuns să le iubesc. Și sunt foarte mulțumită cu acest lucru. Recent, a trebuit să organizez ordinea pieselor de pe album și în timp ce făceam asta, realizam cât de bine sună”, a declarat Beth Hart.

Citește mai multe despre Beth Hart
Videoclipuri cu Beth Hart
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE