Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Beth Hart - Leave The Light On (Live At The Royal Albert Hall)

Beth Hart oferă publicului încă o mostră de pasiune neîmblânzită într-un video filmat live la The Royal Albert Hall. O ascultăm de această dată cântând piesa ”Leave The Light On”, o melodie cu o încărcătură emoțională deosebită, cumpusă de artistă într-o perioadă întunecată din viața ei.

”Aceasta este o piesă pe care am scris-o după ce am avut o depresie pe la 20 și ceva de ani. Cred că multă vreme încercasem atât de mult să fiu altcineva, pentru că am crezut că cine eram eu nu era o persoană suficient de bună, că nu eram în stare să fac nimic. Și am fost prinsă în niște vicii și simțeam cum mă afund tot mai mult. Și apoi...îmi vine să plâng, pentru că întotdeauna plâng atunci când mă gândesc la Scott. El e salvatorul meu. A venit în viața mea și a fost alături de mine când am mers la dezintoxicare. Și e un om minunat. Am simțit atunci că nu ar mai trebui să fac asta (muzică), pentru că mi-am bătut joc de ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Dar într-o zi, m-am trezit și l-am sunat pe managerul meu, David, care a fost alături de mine în ultimii 20 și ceva de ani, și l-am întrebat dacă putem încerca să o luăm de la capăt. Iar el a spus: <<Absolut! Sunt lângă tine>>. Așa că aș vrea să dedic piesa aceasta managerului meu, David, care a fost lângă mine în toți acești ani, și soțului meu, Scott.”

Albumul ”Beth Hart - Live At the Royal Albert Hall”, ce conține live-ul piesei ”Leave The Light On”, va putea fi achiziționat începând cu data de 30 noiembrie.

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că “oprește timpul în loc”, fiind “obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață”. Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie. În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos și plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues și rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alături de care a concertat în întreaga lume și a lansat albume vândute în număr record.

Beth Hart a susținut mai multe concerte în România. Ultimul ei show în țara noastră a avut loc în iunie 2016, la Sala Palatului din București.

Citește mai multe despre Beth Hart
Videoclipuri cu Beth Hart
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE