Urmărește-ne în Social Media

Beth Hart - Caught Out In The Rain (Live la The Royal Albert Hall)

Beth Hart este electrizantă într-un nou video filmat live la The Royal Albert Hall din Londra. Artista americană interpretează piesa ”Caught Out In The Rain”, inclusă pe albumul ei din 2012, ”Bang Bang Boom Boom”.

Dacă se îndoia cineva de capacitatea incredibilă a lui Beth Hart de a se tranforma complet pe scenă, avem încă un exemplu de talent în stare pură, ce reconfirmă faptul că Beth face parte din acea listă scurtă de artiști pe care trebuie să-i vezi live cel puțin o dată în viață. În noul video filmat la The Royal Albert Hall, Beth Hart aduce publicul într-o stare de hipnoză, ghidând emoția sălii cu vocea sa incredibilă și capacitatea ei de a se transpune în piesă.

Albumul ”Beth Hart - Live At the Royal Albert Hall”, ce conține live-ul piesei ”Caught Out In The Rain”, va putea fi achiziționat începând cu data de 30 noiembrie.

Despre vocea artistei americane Beth Hart se spune că “oprește timpul în loc”, fiind “obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viață”. Hart consideră că nu există act artistic fără demoni și agonie. În 2012, la Kennedy Center Honors, a reușit printr-o reprezentație live de câteva minute să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe președintele Barrack Obama și pe soția sa, Michelle, în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, și el prezent la eveniment și cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos și plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues și rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck si Slash, alături de care a concertat în întreaga lume și a lansat albume vândute în număr record.

Beth Hart a susținut mai multe concerte în România. Ultimul ei show în țara noastră a avut loc în iunie 2016, la Sala Palatului din București.

PUBLICITATE
Comentarii