Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Bere Gratis - Tot așa e și a mea

După hitul "Noapte caldă", colaborarea cu Sore, Bere Gratis a revenit cu un nou single, însoțit de videoclip, "Tot așa e și a mea". Piesa este compusă de Mihai Georgescu, Robert Anghelescu și Marius Bob.

"Vulcanică, senzuală, fatală, laureată la școală, specială, vorbăreață... Iubește-o cum e ea!", este mesajul celui mai recent single Bere Gratis. Cu defecte și calități, femeia joacă cel mai important rol în viața unui bărbat și, de multe ori, confirmă zicala că "în spatele unui bărbat puternic, stă o femeie puternică".

“Întotdeauna s-a pus problema egalității între sexe. Este ca și cum ai vrea să transformi semnul + în – și invers. Noi, de foarte multe ori, încercăm acest lucru. Mesajul piesei este unul care vrea să transmită faptul că atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături. Oamenii iubesc pur și simplu, fără explicații, fără motive, și de multe ori fără să țină cont de nimic. Așa este și-n muzică, publicul iubește un cântec fără a avea nevoie de argumente", declară Mihai, solistul Bere Gratis.

Piesa "Tot așa e și a mea" este compusă de Mihai Georgescu, Robert Anghelescu și Marius Bob. Pentru regia videoclipului, trupa a colaborat cu Alex Ceaușu, iar filmările au avut loc pe parcursul a 24 de ore, pe platourile de la Castel Film.

Ideea noului single a venit în timpul repetițiilor pentru concertul de pe 8 martie, de la Cinema Patria. Prin concertul "Noapte caldă", trupa Bere Gratis a celebrat ziua femeii, într-o seară magică cu un regal de muzică live.

Citește mai multe despre Bere Gratis
Videoclipuri cu Bere Gratis
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE