Urmărește-ne în Social Media

Bere Gratis - Pas în doi

Bere Gratis a lansat a nouă versiune a piesei ”Pas în doi”. Romantica baladă este însoțită de un videoclip filmat pe plajă, în care protagoniști sunt Irina și Rareș.

"Unii dintre voi ați ales acest cântec pentru un moment special din viața voastră - dansul mirilor. Cum piesa nu avea un videoclip, ne-am gândit să-i facem unul care să ilustreze "acel pas în doi" de care vorbesc versurile.

Filmat acum două veri, la malul mării noastre dragi, alături de o echipă minunată. În rolurile principale, Irina și Rareș. Dragi prieteni, "Pas în doi" într-o nouă versiune! Play, dance & share!" - Bere Gratis

Bere Gratis a debutat pe scena muzicala românească în 1998, fiind înființată de Mihai (Miță) Georgescu, Robert Anghelescu si Marius Dobre. De-a lungul timpului, trupa a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației, lansând hit-uri precum: "Ce mișto", "Cea mai frumoasă fată", "Poveste de oraș", "Ce n-a văzut Parisul", "Pas în doi", "Două inimi", "Noapte caldă" și altele, având colaborări notabile cu artiști renumiți din industria muzicală românească: Sore, Shift, Lora, Amna și maestrul Gheorghe Zamfir.

În anul 2018, trupa Bere Gratis a împlinit 20 de ani de la înființare, prilej cu care a organizat la Sala Palatului concertul aniversar ”Simfonia 20”. Concertul a adus un concept inedit pe piața muzicală românească: pop-rock-ul simfonic, prin prezența Orchestrei Metropolitane București, cărora li s-a alăturat un cor de 20 de voci.

Comentarii