Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Bere Gratis feat. Mellina - Până sus la cer

Bere Gratis a lansat alături de Mellina videoclipul noului single "Până sus la cer". Piesa vine la un an de la colaborarea cu Sore pentru hitul "Noapte caldă”.

Piesa "Până sus la cer" ne amintește că atunci când muzica ne însoțește pretutindeni, suntem cei mai fericiți, si că trebuie să fim „cuminti” pentru că în orice moment se poate întâmpla ca dragostea să ne bată la ușă. Așa cum spune o veche zicală, iubirea te poate face să ajungi în al nouălea cer.

Compusă de băieții din trupa Bere Gratis, piesa "Până sus la cer" este melodia care încearcă să alimenteze cu energie o toamnă poate prea melancolică. Mihai și Mellina sunt personajele principale ale proiectului video, iar cei doi ne molipsesc cu energia debordantă și ne fac să zâmbim cu o poveste simplă, dar plină de savoare.

Trupa Bere Gratis a început în forță anul 2015, cu concertul "Noapte caldă" pe 8 martie la Cinema Patria. Tot atunci a luat naștere și prima piesă lansată anul acesta, "Tot așa e și a mea", care vorbește despre faptul că, atunci când iubești, nu faci lista de calități și defecte ca și cum ai face cumpărături.

Surprizele muzicale se vor ține lanț și în 2016: piese noi, videoclipuri, un concert amplu, pe care trupa îl va anunța în curând, un material discografic nou, dar și multe alte proiecte.

Citește mai multe despre Bere GratisMellina
Videoclipuri cu Bere GratisMellina
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE