Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Bere Gratis și Elena Gheorghe - Iarna ne-a surprins îndrăgostiți

Bere Gratis marchează prima colaborare cu Elena Gheorghe lansând piesa ”Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”. Melodia a fost compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu și vine însoțită de un videoclip regizat de Richard și Claudiu Stan.

"Credem că momentul apropierii Crăciunului stârnește pe fiecare dintre noi să aducă în inima celor din jur multă bucurie și multă sensibilitate. De fiecare dată când colaborăm cu cineva, alegem vocea potrivită, iar Elena este vocea care completează foarte bine mesajul și stilul piesei. Cum în România iarna ne ia prin surprindere de fiecare dată, sperăm ca această piesă să-i surprindă plăcut pe toți cei care iubesc să devină imnul oamenilor care se îndrăgostesc iarna." - Mihai, solistul Bere Gratis

Piesa "Iarna ne-a surprins îndrăgostiți" este compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu. Filmat pe parcursul unei zile în complexul Harmonie din Predeal, videoclipul este regizat de Richard și Claudiu Stan și îi aduce pe artiști într-o poveste simpatică și amuzantă, un comic de situatie și de personaje. Inspirat de magia anotimpului și de ideea că frumusețea sărbătorilor de iarnă constă în surprizele și cadourile pe care le faci, personajul interpretat de Mihai, solistul trupei, dorește să îi facă o surpriză iubitei sale, personaj interpretat de Elena, o cină romantică.

"Luna decembrie e luna mea preferată! Este luna în care, în fiecare an, lansez câte o piesă care să surprindă emoțiile unice ce ne cuprind în această perioadă. Mă bucur foarte mult de invitația băieților de a colabora pentru că îmi place piesa, are un sound special în care mă regăsesc. Piesa este o felicitare muzicală pentru toți cei care iubesc acest anotimp, este o invitație la a te bucura de iarna și de lucrurile minunate care se întâmplă." - Elena Gheorghe

Citește mai multe despre Bere GratisElena Gheorghe
Videoclipuri cu Bere GratisElena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE