Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Bere Gratis și Elena Gheorghe - Iarna ne-a surprins îndrăgostiți

Bere Gratis marchează prima colaborare cu Elena Gheorghe lansând piesa ”Iarna ne-a surprins îndrăgostiți”. Melodia a fost compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu și vine însoțită de un videoclip regizat de Richard și Claudiu Stan.
Urmărește-ne pe

"Credem că momentul apropierii Crăciunului stârnește pe fiecare dintre noi să aducă în inima celor din jur multă bucurie și multă sensibilitate. De fiecare dată când colaborăm cu cineva, alegem vocea potrivită, iar Elena este vocea care completează foarte bine mesajul și stilul piesei. Cum în România iarna ne ia prin surprindere de fiecare dată, sperăm ca această piesă să-i surprindă plăcut pe toți cei care iubesc să devină imnul oamenilor care se îndrăgostesc iarna." - Mihai, solistul Bere Gratis

Piesa "Iarna ne-a surprins îndrăgostiți" este compusă de Robert Anghelescu și Mihai Georgescu. Filmat pe parcursul unei zile în complexul Harmonie din Predeal, videoclipul este regizat de Richard și Claudiu Stan și îi aduce pe artiști într-o poveste simpatică și amuzantă, un comic de situatie și de personaje. Inspirat de magia anotimpului și de ideea că frumusețea sărbătorilor de iarnă constă în surprizele și cadourile pe care le faci, personajul interpretat de Mihai, solistul trupei, dorește să îi facă o surpriză iubitei sale, personaj interpretat de Elena, o cină romantică.

"Luna decembrie e luna mea preferată! Este luna în care, în fiecare an, lansez câte o piesă care să surprindă emoțiile unice ce ne cuprind în această perioadă. Mă bucur foarte mult de invitația băieților de a colabora pentru că îmi place piesa, are un sound special în care mă regăsesc. Piesa este o felicitare muzicală pentru toți cei care iubesc acest anotimp, este o invitație la a te bucura de iarna și de lucrurile minunate care se întâmplă." - Elena Gheorghe

Citește mai multe despre Bere GratisElena Gheorghe
Videoclipuri cu Bere GratisElena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE