Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Bere Gratis - Daria

Bere Gratis a lansat un videoclip pentru noul single, „Daria”, în care se vorbește despre semnele de iubire la care trebuie să fim atenți, dar și despre etapele poveștii de dragoste. Materialul poate fi ascultat în articolul următor.
Urmărește-ne pe

Piesa este compusă de către Mihai Georgescu și Robert Anghelescu, iar videoclipul este regizat de către Richard Stan și a fost filmat în Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de cretă, Satul Pescăresc din Tulcea și cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actrița Anca Dinicu, pe care o putem vedea atât pe scenele teatrelor Elisabeta și Teatrelli, cât și în emisiunile "În puii mei" și "Camera Cafe". Noul cântec este o poveste despre semnele din iubire, la care trebuie să fim mereu atenți, în orice etapă a poveștii de dragoste.

"De multe ori, în viață, iubirea este răspunsul întrebărilor și căutărilor noastre. Într-o lume așa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung către liniște și echilibru. Încercăm să deslușim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubește. Numele piesei a venit pe cale 'fonetică', să spunem. Refrenul este introdus la început și mijloc, prin "dar ea", dar care cântat ne-a sunat "Daria" și cum în text vorbeam despre o fată, iar noi nu aveam un titlu încă, am decis să fie Daria!", declară Bere Gratis.

Single-ul "Daria" este prima piesă lansată în 2016, pentru care trupa Bere Gratis a pregătit si un remix inedit, realizat de către DJ Bonne.

Citește mai multe despre Bere Gratis
Videoclipuri cu Bere Gratis
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE