Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Bella Santiago - Unpredictable

Resciebelle Santiago (Bella), artista filipineză care s-a făcut remarcată în finala sezonului șase "Romanii au talent", a lansat primul single și videoclip din carieră, “Unpredictable”.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley, dar și compozitori internaționali. Clipul este regizat de Alex Ceaușu și a fost filmat în București.

“Sunt foarte entuziasmată de lansarea primei mele piese. “Unpredictable” este o melodie de suflet, ce mă va reprezenta mereu și pe care o voi cânta cu drag de fiecare dată când voi avea ocazia. În ceea ce privește clipul, am avut mari emoții la filmări, din cauza scenelor cu ploaie și vânt, dar am lucrat minunat cu o echipă fantastică, care m-a încurajat. România este parte din inima mea, este casa mea acum, iar pentru susținerea voastră necondiționată, abia aștept să vă arăt primul meu videoclip”, declară Bella.

Bella Santiago s-a remarcat în cadrul show-ului “Românii au talent”, prin interpretările hiturilor "I will always love you", "Hello" și "Drunk in love”. În perioada următoare, Bella va cânta împreună cu Jukebox în cadrul unor concerte private în România.

Citește mai multe despre Bella Santiago
Videoclipuri cu Bella Santiago
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE