BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Bella Santiago - Unpredictable

Resciebelle Santiago (Bella), artista filipineză care s-a făcut remarcată în finala sezonului șase "Romanii au talent", a lansat primul single și videoclip din carieră, “Unpredictable”.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, alături de Smiley, dar și compozitori internaționali. Clipul este regizat de Alex Ceaușu și a fost filmat în București.

“Sunt foarte entuziasmată de lansarea primei mele piese. “Unpredictable” este o melodie de suflet, ce mă va reprezenta mereu și pe care o voi cânta cu drag de fiecare dată când voi avea ocazia. În ceea ce privește clipul, am avut mari emoții la filmări, din cauza scenelor cu ploaie și vânt, dar am lucrat minunat cu o echipă fantastică, care m-a încurajat. România este parte din inima mea, este casa mea acum, iar pentru susținerea voastră necondiționată, abia aștept să vă arăt primul meu videoclip”, declară Bella.

Bella Santiago s-a remarcat în cadrul show-ului “Românii au talent”, prin interpretările hiturilor "I will always love you", "Hello" și "Drunk in love”. În perioada următoare, Bella va cânta împreună cu Jukebox în cadrul unor concerte private în România.

Citește mai multe despre Bella Santiago
Videoclipuri cu Bella Santiago
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE