Urmărește-ne în Social Media

Behemoth - Thy Becoming Eternal

Imediat după incursiunea în România la Rockstadt Extreme Fest trupa Behemoth a lansat un nou single, "Thy Becoming Eternal". Este însoţit de un videoclip alb-negru cu animaţii ce amintesc de un joc RPG întunecat, cu imagini de coşmar. Îl disecăm mai jos.

Behemoth a lansat până acum single-uri ca "The Deathless Sun" sau "Off to War", capitole ale lui "Opvs Contra Natvram", care va fi lansat pe 16 septembrie 2022 prin Nuclear Blast Records. "Thy Becoming Eternal" poate fi considerată o piesă "cuminte" şi "comercială" faţă de ce lansează de obicei metaliştii polonezi. Are şi o secţiune de voce curată a lui Nergal, suprapusă peste o tobă ritmată. Videoclipul a fost produs de animatorul japonez Ruben Fro.

El a creat un peisaj în CGI, în care un personaj descris ca "stoic", un războinic călătoreşte şi se luptă. Cele 10 capitole ale viitorului album, cele 10 piese au fost compuse şi înregistrate pe parcursul unui an de pandemie şi război, lucru reflectat în cele 43 de minute de muzică. Behemoth s-a ocupat de producţie, iar de mixaj s-a ocupat Joe Barresi, care a fost la butoane şi pentru Nine Inch Nails şi TOOL, ceea ce îl recomandă în cel mai înalt grad.

Solistul şi creierul formaţiei, Adam "Nergal" Darski nu a mai avut termene limită şi presiune la înregistrarea acestui LP, din cauza pandemiei. Formaţia poloneză are o carieră de aproape 30 de ani, marcată de momente controversate şi critice. Nergal a fost judecat pentru blasfemie în 2010, acelaşi an în care a fost diagnosticat cu leucemie. A învins boala, dar avea să fie arestat în Rusia, împreună cu colegii de trupă în 2014. Polonezii au fost deţinuţi pentru "acte incorecte de călătorie", pretext de fapt pentru a le sancţiona arta cu elemente satanice.

Behemoth se înfiinţa în 1991 şi a abordat genuri precum death metal şi black metal, fiind acum catalogat cu grup extreme metal. Este unul dintre cele mai mari nume din metal-ul polonez, consacrat prin tobele speciale de pe "Inferno" şi vocile înregistrate multi stratificat. Ultimul LP lansat de trupă este "I Loved You At Your Darkest", care a venit după cel mai apreciat disc al polonezilor, "The Satanist" din 2014.

Formaţia este cunoscută şi pentru videoclipurile sale alb-negru întunecate produse de către cei de la Grupa 13.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5