Urmărește-ne în Social Media

Behemoth - The Deathless Sun

Behemoth se numără printre headlinerii de la Rockstadt Extreme Fest şi îi vom vedea urcând pe scena din Râşnov la început de lună august. Cu puţin noroc vom auzi şi proaspăt lansata piesă "The Deathless Sun", care a primit nu unul, ci două videoclipuri. Le găsiţi pe ambele în acest articol.

"The Deathless Sun" primeşte două videoclipuri, unul "cu poveste" şi unul o reprezentaţie în costume complexe a muzicienilor din Polonia. Metaliştii extremi ne oferă încă un single de pe viitorul album, intitulat "Opvs Contra Natvram", care va fi lansat pe 16 septembrie prin casa de discuri Nuclear Blast. Videoclipul oficial al noului single a fost regizat de către Blazej Jaknowiak de la 9LITER FILMY şi spune povestea unui bărbat de chinuit de viziuni, un fugar şi un desprins de societate care cochetează cu necuratul.

E clasicul personaj care vine în oraş cu o caleaşcă plină de minuni, de magie neagră şi trucuri. Trucul său cu capul cu spini vorbitor ajunge chiar şi în faţa unor nobili, care investighează de aproape această minune, până ce ea este pângărită. Finalul este unul întunecat, macabru, sângeros. Solistul Behemoth, Adam "Nergal" Darski a declarat că deşi trupa creează opere de artă vizuală cu tentă satanică din 1991, a reuşit să "reinventeze roata" de această dată.

"Opvs Contra Natvram" este o colecţie de 10 piese, văzute ca 10 capitole ale unei poveşti. Albumul a fost înregistrat pe parcursul anului 2021 şi tulburarea de pe glob legate de pandemie şi nu numai se reflectă în acest LP. 43 de minute şi 15 secunde de furie ne sunt promise de trupă poloneză. De mixaj s-a ocupat Joe Barresi, cunoscut pentru colaborări cu Nine Inch Nails, Tool Queens of the Stone Age şi Alice în Chains.

Titlul noului disc înseamnă "să mergi contra curentului", pe măsură ce Nergal and co se luptă cu tendinţele destructive ale culturii pop, cu cancel culture, social media, pe care le consideră arme în mâinile nepotrivite. Personajul Spartacus, unul dintre cei mai mari rebeli din istorie primeşte propria melodie pe acest album. "Opvs" are două variante de copertă, unul albă şi una neagră, cu artwork creat de către Bartek Rogalewicz.

Behemoth este unul dintre cele mai importante nume din metalul polonez şi a schimbat scena death metal şi black metal prin stilul tobelor de pe "Inferno" şi vocea înregistrată pe mai multe niveluri. Trupa va cânta în România la Rockstadt Extreme Fest pe 7 august 2022. La acelaşi festival sunt aşteptaţi şi Lamb of God, Kreator, Cradle of Filth, Blind Guardian şi mulţi alţii.

 

PUBLICITATE
Comentarii