Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Becky Hill - Caution To The Wind

Becky Hill a lansat videoclipul noului single "Caution To The Wind". Artista britanică a lansat recent “Gecko (Overdrive)” alături de Oliver Heldens, piesă ce a cunoscut succesul pe plan internațional.
Urmărește-ne pe

"Caution To The Wind"” este un track house cu elemente subtile de pop, despre care artista a povestit într-un interviu acordat recent:

"“Atunci când am început să lucrez la această piesă auzeam încontinuu titlul ei. Mi-am dat seama apoi că este o expresie cunoscută și în jurul ei am construit versurile care spun exact ceea ce simt eu în privința muzicii.”" - Becky Hill 

Videoclipul este regizat de către Fred Rowson și pune în evidență procesele prin care trece orice organism viu: naștere, dezvoltare și îmbătrânire, totul filmat într-o manieră artistică. Becky Hill pregătește în prezent lansarea materialului de debut intitulat "Caution To The Wind"”, care va aduce un omagiu muzicii pop din anii ’'90. În stilul muzical al lui Becky se regăsesc influențe din repertoriul unor artiști precum Lauryn Hill, Stevie Wonder, Bon Iver sau James Blake.

Becky Hill a participat la The Voice UK în 2012, ajungând până în semifinală. Artista britanică, în vârstă de 20 de ani, a fost primul concurent din cadrul acestui concurs care a obținut până acum un Number One în Marea Britanie. Hitul care a spart gheața a fost “Gecko (Overdrive)”, compus alături de Oliver Heldens.

Citește mai multe despre Becky Hill
Videoclipuri cu Becky Hill
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE