Urmărește-ne în Social Media

Beck - Up All Night

Beck face ca lumea jocurilor video să pară mai reală ca niciodată. În noul videoclip al artistului, ”Up All Night”, starea de visare reflectă trăirile interioare ale unei adolescente pasionate de gaming și cu o slăbiciune pentru un anume băiat. Eroina în armură de cavaler este interpretată în clip de actrița franceză Solène Rigot, regia fiind semnată de CANADA, o casă de producție de origine spaniolă.

Beck reușește să dea culoare lumii din subconștient. Cu un titlul de album ce rezumă tocmai această idee ("Colors"), artistul lasă imaginația să zburde liber, făcând ca realitatea să se întrepătrundă cu visul și cu trăirile și ideile noastre ascunse de lumea exterioară.

Prin videoclipul piesei "Up All Night", Beck ne prezintă universul interior al unei adolescente îndrăgostite, ale cărei sentimente dau naștere unui scenariu de film SF. Devenită eroină în armură de cavaler, tânăra îl salvează pe cel iubit, clipul având un final ce pare să sugereze că muzica lui Beck a fost catalizatorul întregii povești.

Single-ul ”Up All Night” este inclus pe noul album al lui Beck, "Colors", un material ”nici retro, nici modern”, la care s-a lucrat vreme de doi ani, pentru a se ajunge la forma dorită.

"Presupun că albumul ar fi putut ieși acum un an sau doi. Dar astea sunt piese complexe, care încearcă să transmită două sau trei chestii simultan. Nu e nici retro, nici modern. Și a fost un efort considerabil să le îmbinăm pe toate, în așa fel încât să nu sune haotic”, a declarat Beck în cadrul unei conferințe ce a avut loc la New York.

Discul a fost înregistrat în L.A., în studioul producătorului Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările anterioare cu Adele, Sia și Kelly Clarkson. Noile piese reflectă fericirea din viața personală a lui Beck, inspirația venind pe fondul relației cu soția sa, Marissa Ribisi. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

”Cele mai bune piese sunt cele care te fac să te simți fericit că trăiești. E valabil mereu, indiferent dacă vorbim de Beethoven, sau de The Monkees. La asta m-am gândit atunci când compuneam”, a detaliat Beck.

Discul ”Colors” va fi lansat pe 13 octombrie și poate fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Google Play, Apple Music și de pe site-ul artistului.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3