Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Beck - Heart Is A Drum

Beck a lansat videoclipul noului single "Heart Is A Drum". Clipul este produs de Grant Jue și regizat de Sophie Muller, ce a colaborat de asemenea cu No Doubt, Sade, Garbage, The Killers, Blur, Annie Lennox și Eurythmics.

Noul single Beck este "Heart Is A Drum"  și este extras de pe albumul "Morning Phase", ce a debutat în februarie pe prima poziție în topurile Billboard Rock Albums și Billboard Alternative Albums. Ca și celelalte piese de pe acest disc, "Heart Is A Drum" este scrisă și compusă de Beck.

"Morning Phase" include înregistrări cu numeroși muzicieni care se regăsesc și pe discul "Sea Change" din 2002, plus câteva melodii înregistrate cu Jack White în 2011, precum "Waking Light""Blackbird Chain" și "Country Down". Tatăl artistului, David Campbell, este cel care s-a ocupat de aranjamentele orchestrale ale discului, acesta nefiind la prima colaborare cu fiul său. Lansarea noului album a fost întârziată de probleme de sănătate date de o leziune la coloană. Procesul de înregistrare a fost unul chinuitor, dar și plin de satisfacții.

"Era ca și cum încercam să fac ceva, dar aveam mâinile legate la spate. Mă durea să cânt. Jumătate din note le-am șoptit. Am avut multe idei și lucruri pe care am vrut să le încerc. În ultimul an și jumătate am simțit că pot să-mi transform dorințele și ideile în realitate", a mărturisit Beck.

Tracklist "Morning Phase" - Beck:

 1. Morning
 2. Heart Is A Drum
 3. Say Goodbye
 4. Waking Light
 5. Unforgiven
 6. Wave
 7. Don’t Let It Go
 8. Blackbird Chain
 9. Evil Things
 10. Blue Moon
 11. Turn Away
 12. Country Down

Citește mai multe despre Beck
Videoclipuri cu Beck
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE