Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Bebe Rexha - I'm A Mess

Bebe Rexha a lansat un videoclip nou, pentru piesa "I'm a Mess". Acesta a ajuns imediat controversat pentru modul în care artista înfăţişează problemele psihice ale unei persoane şi internarea sa într-o clinică. Urmăreşte videoclipul în cadrul articolului.

"I'm A Mess" este regizat de către Sophie Muller, iar în urma controversei stârnite de lansarea clipului, Bebe Rexha a luat poziţie. Tânăra a postat drept comentariu la acest clip că este o reprezentare a problemelor sale cu depresia şi anxietatea. Această creaţie a fost descrisă drept "un mod de a accepta imperfecţiunile". Muziciana se declară OK cu faptul că nu se simte OK tot timpul.

Single-ul debuta luna trecută, cu un lyric video şi aflam pe atunci că este inspirat de hitul lui Meredith Brooks, "Bitch". Justin Trantner, Jussifer şi Devon Corey, creatorii lui "I'm A Mess" au cedat de altfel o parte dn drepturile de autor ale noului release către Meredith Brooks şi Shelly Peiken, compozitoarele originale ale lui "Bitch".

Bebe Rexha şi-a lansat albumul de debut, "Expectations" pe 22 iunie, cel mai mare hit de pe acel LP fiind "Meant to Be", realizat în colaborare cu duo-ul country Florida Georgia Line. Melodia a dominat topurile country în 2017 şi a ajuns în Billboard Hot 100 în 2018. Cât despre album, acesta a debutat pe locul 13 în Billboard 200 şi a ajuns "Gold" în SUA în prima zi după lansare.

Artista a fost recent nominalizată la premiile MTV VMA, pentru prima oară în carieră. Bebe Rexha este o artistă din Brooklyn, în vârstă de 28 de ani. Pe numele său real Bleta Rexha, muziciana este şi compozitoare şi producătoare. A creat hituri de altfel pentru Selena Gomez şi Nick Jonas. În spatele scenei Bebe a compus melodii de care aţi auzit cu siguranţă, precum "The Monster", colaborarea dintre Rihanna şi Eminem, care a câştigat un premiu Grammy cu câţiva ani în urmă.

Tânăra a mai colaborat şi cu Iggy Azalea, David Guetta sau Tinashe. Primul său EP Solo, "I Don't Wanna Grow Up" sosea în 2015, urmat de "All Your Fault: Pt. 1" în 2016 şi "All Your Fault" Pt. 2" în 2017. Rexha şi-a schimbat stilul muzical de la un EP la altul, abordând genuri precum trap, rock alternativ, hip-hop, K-pop chiar, dar şi EDM, R&B şi country.

Citează printre influenţe artişti ca Lauryn Hill, Bob Marley, Madonna, Blondie sau Coldplay.

Citește mai multe despre Bebe Rexha
Videoclipuri cu Bebe Rexha
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE