Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Beatrice - Bad Girl

Beatrice, o tânără artistă aflată la debut, a lansat primul videoclip din carieră. Piesa promovată se numește "Bad Girl" și este compusă de Andreas Anastasiou, Michael James Down și Hanif Sabzevari.

Beatrice este o apariție fresh în industria muzicii românești care promite să cucerească publicul printr-o voce puternică, hotarâre și frumusețea sa naturală.

Artista este studentă la Conservator, iar în liceu a studiat Canto Jazz și a susținut recitaluri în cadrul unor evenimente ca Sibiu Jazz Festival. Muzica lui Beatrice este influențată de artiști aparținând unor genuri diverse: de la Chopin la Amy Winehouse, Beyonce, Inna sau Raluka.

Primul videoclip din cariera artistei, "Bad Girl", a fost regizat de Silvia Popescu după un scenariu al Elenei Cârlan. Piesa a fost compusă de Andreas Anastasiou, Michael James Down și Hanif Sabzevari iar versurile sunt semnate de Andreas Anastasiou și Michael James Down.

Citește mai multe despre Beatrice
Videoclipuri cu Beatrice
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE