Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Beatrice - Bad Girl

Beatrice, o tânără artistă aflată la debut, a lansat primul videoclip din carieră. Piesa promovată se numește "Bad Girl" și este compusă de Andreas Anastasiou, Michael James Down și Hanif Sabzevari.
Urmărește-ne pe

Beatrice este o apariție fresh în industria muzicii românești care promite să cucerească publicul printr-o voce puternică, hotarâre și frumusețea sa naturală.

Artista este studentă la Conservator, iar în liceu a studiat Canto Jazz și a susținut recitaluri în cadrul unor evenimente ca Sibiu Jazz Festival. Muzica lui Beatrice este influențată de artiști aparținând unor genuri diverse: de la Chopin la Amy Winehouse, Beyonce, Inna sau Raluka.

Primul videoclip din cariera artistei, "Bad Girl", a fost regizat de Silvia Popescu după un scenariu al Elenei Cârlan. Piesa a fost compusă de Andreas Anastasiou, Michael James Down și Hanif Sabzevari iar versurile sunt semnate de Andreas Anastasiou și Michael James Down.

Citește mai multe despre Beatrice
Videoclipuri cu Beatrice
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE