Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Bastille - Joy (Visualiser)

Bastille a lansat piesa "Joy", poreclită deja "imn pentru apocalipsă" şi "leac pentru mahmureală" de artişti şi fanii trupei. Melodia primeşte un videoclip cu o perspectivă duală, un visualiser cu efecte spectaculoase, pe care îl admiraţi în articol.

"Joy" este cel mai nou single de pe viitorul LP Bastille, "Doom Days". Piesa titulară de pe album a fost lansată cu doar o săptămână în urmă şi prefaţează un album care va sosi pe 14 iunie prin Virgin Records. După cum îi spune şi numele, "Joy" este euforie pură, o piesă foarte săltăreaţă, în care artiştii se joacă cu percuţia.

Solistul Dan Smith are o oscilaţie plăcută a vocii şi îşi duce glasul la note înalte, combinate cu un neaşteptat cor gospel. Noul track a avut premiera la BBC Radio One şi a fost pus la dispoziţie pe marile platforme de streaming. Viitorul LP este deschis de hitul "Quarter Past Midnight", care descrie o noapte apocaliptică, în vreme ce "Joy" este printre ultimele piese de pe disc.

Iată cum vede Dan Smith acest cântec:

"Joy" este momentul de la final, aproape momentul mântuirii, când te trezeşti pe podeaua bucătăriei şi toate anxietăţile te copleşesc. Ceva atât de simplu precum un mesaj sau un telefon de la cineva te poate aduce înapoi în acel moment şi te poate rupe în bucăţi, te poate face să te simţi ridicol pentru starea în care te afli.

Au trecut 3 ani de la ultimul material discografic al britanicilor, "Wild World", iar Bastille are acum un apetit deosebit pentru experimente. De aici şi dorinţa de a include coruri gospel pe noul single. Turneul reorchestrat de anul trecut a dus trupa spre aceste noi sunete. Piesele cele noi au fost înregistrate la studioul grupulu, One Eyed Jack's, în sudul Londrei.

Urmează un turneu nord american pentru băieţi, care debutează pe 26 septembrie în Philadelphia şi ajunge în Mexico City în octombrie. În 2018 am avut ocazia să ascultăm Bastille la Summer Well, trupa cântând pe scena principală în ultima zi a festivalului de pe Domeniul Ştirbey.

Citește mai multe despre Bastille
Videoclipuri cu Bastille
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE