Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Basska & Frații Grime - Inimă și Suflet

Basska & Frații Grime pun ”Inimă și Suflet” într-un nou single, ce vine acompaniat de videoclip. Filmările au avut loc pe stadionul verde din Ogrezeni, băieții organizând cu prilejul clipului un meci amical de zile mari.

”Biiig up pentru Frații Grime și Culese Din Cartier! Dă un mare share dacă îți place!!”, a fost mesajul cu care Basska a dat de veste fanilor că s-a lansat un single nou.

Inimă și Suflet” este rezultatul unei sesiuni intense de pase de idei, dribbling de rime și o lungă serie de beat-uri la poartă. În videoclip, băieții sunt prinși într-un joc de fotbal amical - o încălzire perfectă pentru sezonul de concerte care urmează.

Proiectul Frații Grime a pornit la drum prin 2012, ca unul din primele experimente Grime din România, devenind rapid unul dintre cele mai energice proiecte, concertând pe cele mai mari scene. Bazat pe un sound complex dezvoltat la 140 bpm, versurile și muzica fuzionează cu elemente electronice dark, linii de bass profunde, amestecând mesaje puternice cu elemente de flow liric.

Basska nu e doar o trupă, este un concept. Și-a început activitatea în 2012, în București. Formația îmbină în mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum rap, reggae și ska. La începutul anului 2014, Basska a pornit într-un turneu național de promovare, participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In- Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fân Fest sau Colors of Cluj.

Componență Basska:

  • Theo "Vapor" - Voce
  • Adelin Dragu - Percutie
  • Mihai Para - Tobe
  • Achilleas Pitoulias - Saxofon
  • Sarmis Dumitrescu - Chitară
  • Sorin Persanu' - Keys 'n' Stuff

Citește mai multe despre BasskaFrații Grime
Videoclipuri cu BasskaFrații Grime
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE