Urmărește-ne în Social Media

Baladda Records - Baladda de Iarnă

ADDA întâmpină primii fulgi de nea din Capitală cu o baladă de iarnă, intitulată "Baladda de Iarnă". Piesa este una marca Baladda Records şi propune un single copilăros şi inocent despre sosirea iernii.

ADDA şi echipa sa de colaboratori de la Baladda Records ne oferă un veritabil colind modern în "Baladda de Iarnă". Bucuria primilor fulgi de nea e surprinsă de vocile artiştilor care apar împreună într-un clip plin de căciuli roşii, beculeţe, cadouri şi brazi împodobiţi. Şi pentru că probabil totul a fost filmat înainte de prima ninsoare din Bucureşti, în clip plouă doar cu confetti.

La mijlocul acestui single auzim şi o porţiune de rap, urmată de o succesiune de voci cu tonalităţi diferite, cristaline. La finalul lunii trecute ADDA lansa piesa "Floare Delicată", cu un videoclip filmat pe malul mării. Artista are de 2 ani propriul său studio, Baladda Records, iar echipa cu care lucrează poate fi văzută în clipul de mai sus. Tânăra muziciană îşi scrie şi compune singură piesele şi a depăşit 90 de milioane de vizualizări pe YouTube cu canalul propriu.

Casa de discuri pornea la drum în 2015, odată cu primul serial muzical din ţara noastră, "Stările Addei". Acesta a inclus 7 mini piese, cu 7 mini clipuri, din care fanii au putut alege o melodie. Aceasta avea să fie următorul single oficial. ADDA a avut la începutul toamnei o colaborare de succes cu rapperul DOC, pe piesa "Te Aud", cu un clip filmat la Chişinău în regia lui Roman Burlaca.

Inspirata artistă a fost în redacţia InfoMusic în această vară, vorbind despre expunerea unui muzician şi sursele sale de inspiraţie. Mai multe detalii în interviu.

PUBLICITATE
Comentarii