Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Baladda Records - Baladda de Iarnă

ADDA întâmpină primii fulgi de nea din Capitală cu o baladă de iarnă, intitulată "Baladda de Iarnă". Piesa este una marca Baladda Records şi propune un single copilăros şi inocent despre sosirea iernii.

ADDA şi echipa sa de colaboratori de la Baladda Records ne oferă un veritabil colind modern în "Baladda de Iarnă". Bucuria primilor fulgi de nea e surprinsă de vocile artiştilor care apar împreună într-un clip plin de căciuli roşii, beculeţe, cadouri şi brazi împodobiţi. Şi pentru că probabil totul a fost filmat înainte de prima ninsoare din Bucureşti, în clip plouă doar cu confetti.

La mijlocul acestui single auzim şi o porţiune de rap, urmată de o succesiune de voci cu tonalităţi diferite, cristaline. La finalul lunii trecute ADDA lansa piesa "Floare Delicată", cu un videoclip filmat pe malul mării. Artista are de 2 ani propriul său studio, Baladda Records, iar echipa cu care lucrează poate fi văzută în clipul de mai sus. Tânăra muziciană îşi scrie şi compune singură piesele şi a depăşit 90 de milioane de vizualizări pe YouTube cu canalul propriu.

Casa de discuri pornea la drum în 2015, odată cu primul serial muzical din ţara noastră, "Stările Addei". Acesta a inclus 7 mini piese, cu 7 mini clipuri, din care fanii au putut alege o melodie. Aceasta avea să fie următorul single oficial. ADDA a avut la începutul toamnei o colaborare de succes cu rapperul DOC, pe piesa "Te Aud", cu un clip filmat la Chişinău în regia lui Roman Burlaca.

Inspirata artistă a fost în redacţia InfoMusic în această vară, vorbind despre expunerea unui muzician şi sursele sale de inspiraţie. Mai multe detalii în interviu.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE