Urmărește-ne în Social Media

Badshah, J Balvin, Tainy - Voodoo

Badshah colaborează cu J Balvin și Tainy pentru un piesa "Voodoo". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Un imn trilingv - hindi, spaniolă și engleză - produs de producătorul / artistul de top, Tainy (care a produs hituri pentru Bad Bunny, Shawn Mendes, Camila Cabello, Anuel, Rosalia, Daddy Yankee), tema supranaturală a cântecului "Voodoo" se reflectă în videoclipul plin de efecte vizuale. "Voodoo" marchează prima colaborare dintre Badshah și J Balvin:

"J Balvin este ca un idol pentru mine. El a făcut ceea ce am încercat eu să fac în propriul meu spațiu, iar felul în care și-a făcut un drum în ciuda limbajului, în ciuda șanselor, m-a inspirat cu adevărat", a declarat Badshah.

Un mozaic atrăgător de influențe internaționale și referințe din altă lume, "Voodoo" surprinde sufocarea, pericolul și disperarea de a fi îndrăgostit. Estetica single-ului este egalată de videoclipul muzical, care prezintă coregrafii clare și o ceremonie complicată, la lumina lumânărilor, care invocă spiritele.

"Unul dintre multele motive pentru care am fost atras să creez muzică este pentru că este universală. Leagă oamenii în ciuda barierelor lingvistice. Badshah și Tainy sunt artiști extraordinari, iar această colaborare este doar un alt exemplu al modului în care suntem capabili să unim oameni din culturi diferite pentru a găsi un teren comun", a adăugat J Balvin.

"Voodoo" vine după lansarea recentului EP al lui Badshah, "Retropanda - Part 1", care a fost lansat luna trecută. Setul de patru melodii include hiturile "Tabahi" și "Jugnu", care până acum au acumulat peste 290 de milioane de vizualizări combinate pe YouTube și peste 47 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Badshah este gata să cucerească publicul internațional și a avut misiunea de a duce Desi-Pop-ul la nivel global, unind culturile indiene și occidentale prin ritmuri adorate și hook-uri care transcend limbajul. Născut în Delhi, Badshah este unul dintre cei mai de succes artiști muzicali din India. El este unul dintre puținii artiști care au 18 melodii cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii