Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Bad Wolves - Remember When

Bad Wolves ne oferă o privire dură spre realitate în clipul piesei "Bad Wolves". Ne întoarcem în timp până în 1992 şi vedem o poveste de cartier clasică, cu mici furturi, substanţe interzise şi doi fraţi despărţiţi de influenţe negative. Vă invităm să vedeţi clipul în cadrul articolului.

Întreaga poveste din "Remember When" este spusă de către solist la vorbitorul din închisoare. Muzicianul îşi aminteşte cum doi copii chiuleau în 1992 şi furau viniluri din magazinul de muzică. Ce începea ca un furtişag nevinovat devenea în 2002 trafic de narcotice şi o imagine evoluată, cu adidaşi scumpi şi superficialitate.

Modelele masculine din viaţa personajelor principale sunt negative, precum un tată alcoolic. Acest peisaj vizual este însoţit de versuri pline de angoasă, precum "If I only knew then what I know now". E vorba despre "mintea cea pe de pe urmă" şi un manifest contra violenţei şi impulsurilor din tinereţe.

Căderea într-o spirală a criminalităţii primeşte o cronică însângerată pe fundal de chitare care se armonizează. Violenţă, sirene de poliţie şi criminalitate, toate acestea sunt atacate de artist, dar nu cu reproşuri, ci mai degrabă cu regret şi cu frustrarea de a nu fi înţeles din timp ce personalităţi negative se modelează de mici.

Este o piesă foarte personală, ca şi clipul, fiind despre viaţa fratelui lui Tommy Vext, solistul trupei. Fratele său geamăn se află în închisoare, condamndat la 17 ani de detenţie pentru tentativă de crimă. Chiar solistul trupei a fost cel atacat de fratele său şi a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Momentul când a depus mărturie împotriva geamănului său a fost cel mai dificil din viaţa lui Tommy.

"Remember When" este un single extras de pe albumul de debut al grupului, "Disobey". Acesta a ajuns până pe locul 23 în Billboard 200, cu vânzări de 19.000 de unităţi în mai. Bad Wolves au primit o atenţie uriaşă prin intermediul coverului realizat pentru piesa "Zombie" de la The Cranberries. Dolores O'Riordan era programată să intre în studio cu băieţii pentru a o înregistra, dar artistă a fost găsită fără suflare într-un hotel din Londra la începutul anului.

Bad Wolves au înregistrat până la urmă piesa fără Dolores şi au transformat-o într-un tribut plin de emoţie, cu versuri modificate încât să fie actuale pentru conflictele globale. Bad Wolves se va află în turneu în această vară, împreună cu Five Finger Death Punch şi Breaking Benjamin sau Nothing More. Concertele se vor întinde din iulie până în septembrie.

Fiecare dintre membrii trupei are un CV excelent. Toboşarul John Boecklin a cântat cu Devildriver, iar solistul Tommy Vext cu Divine Heresy şi Snot. Chitariştii Doc Coyle şi Chris Cain au făcut parte din God Forbid, respectiv Bury Your Dead, iar basistul Kyle Konkiel a bifat piese cu In This Moment.

Citește mai multe despre Bad Wolves
Videoclipuri cu Bad Wolves
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE