Urmărește-ne în Social Media

Backstreet Boys - Chances

Backstreet Boys a revenit în actualitate cu single-ul "Changes" şi un videoclip plin de emoţie. Trupa a anunţat odată cu acest single şi cel mai mare turneu al său cu opriri pe cele mai mari stadioane şi arene din lume în 2019. Urmăreşte noul clip al boy band-ului în cadrul articolului.

Cu o infuzie de country şi un solo acustic catchy în fundal "Chances" se abate de la imnurile dansabile ale băieţilor deveniţi bărbaţi. În schimb linia de bas te poate face să te mişti subtil. Acest release este primul din ultimii 5 ani, iar teaserele pentru "Chances" au abundat în social media în ultima vreme. Noua piesă a fost compusă împreună cu Shawn Mendes şi Ryan Tedder.

Backstreet Boys îşi încheie rezidenţa de un an din Las Vegas în aprilie 2019, urmând apoi să înceapă turneul DNA World Tour. Acesta este cel mai amplu turneu al muzicienilor din ultimii 18 ani, pentru promovarea viitorului LP, "DNA". Seria de concerte începe în luna mai în Europa, iar apoi ajunge în SUA în iulie. Numai în State sunt programate 43 de opriri ale celui mai de suces boy band american.

"DNA" este primul album Backstreet Boys din ultimii 5 ani, cu lansarea programată pentru 25 ianuarie. Ca artificiu promoţional, băieţii şi-au analizat pasiunile, personalitatea şi profilul ADN pentru a afla ce îi defineşte şi a crea această nouă colecţie de piese. Fiecare dintre stilurile diferite se îmbină pentru un LP eclectic. Astfel noul disc reprezintă atât individualităţile artiştilor, cât şi măiestria lor comună.

În acest moment grupul este compus din AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson şi Brian Littrell. Odată cu noul release grupul ajunge la 10 albume în discografia sa. Backstreet Boys pornea la drum cu 25 de ani în urmă şi avea să ajungă unul dintre cele mai mari grupuri muzicale din istorie. BSB a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel internaţional şi trupa a primit o stea proprie pe Hollywood Walk of Fame în 2013.

În acelaşi an debuta ultimul LP, "In a World Like This", în top 5 Billboard.

PUBLICITATE
Comentarii