Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Baby Elvis - Cry Wolf

Baby Elvis a lansat "Cry Wolf". Piesa beneficiază de un videoclip excentric și colorat.

Melanjul de indie rock, garage și noise pop cu care Baby Elvis ne-a obișnuit până acum se regăsește și în cea mai recentă piesă lansată, "Cry Wolf". Vizualul, regizat de Oscar Ungvari, îi are ca protagoniști pe Melissa Kallo și Brandon Kallo. Cei doi interpretează niște personaje atipice, extravaganța clipului fiind completată și de scenografia ce îți rămâne întipărită pe retină.

Trupa Baby Elvis a fost fondată în 2015, este originară din Oradea și are în prezent patru membri, Alex, George, Mark și Oscar. Piese precum "White Elephant", "Annie Ting" sau "Colourblind" se aud atât la radiourile de nișă, cât și la festivaluri sau în cadrul concertelor din cele mai mari orașe din România.

În 2016, au lansat albumul de debut, "White Elephant", care a fost foarte apreciat de public, aducând băieților mai multă notorietate. Întregul material discografic este combinație de stiluri, pe alocuri surprinzătoare.

 

Citește mai multe despre Baby Elvis
Videoclipuri cu Baby Elvis
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE