Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Aza feat. Adrian Sînă - Ușor, ușor

Aza, fostă concurentă la Vocea României, a lansat primul single în colaborare cu Adrian Sînă. Melodia se numește ”Ușor, ușor” și a fost produsă în studioul Akcent Music.

Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tânără artistă născută în Călărași, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la frageda vârstă de 4 ani. Cu sprijinul părinților și cu multă dăruire, talentul ei a fost recunoscut, iar tânăra a ajuns în lumina reflectoarelor.

Aza a strălucit pe scena numeroaselor festivaluri naționale și internaționale, de unde a revenit mereu cu trofee. Din categoria premii la concursuri amintim: Festivalul Trofeul Tinereții Amara 2015”, “Flori de mai”, “Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la “Eurovision Junior 2009”, iar la “Vocea României 2015” a ajuns în semifinală sub tutela Loredanei Groza. Lista de mențiuni nu se termină aici, prestațiile ei ajutând-o să se facă remarcată de către compozitori cu greutate din Romania, precum Marius Țeicu și regretatul Cornel Fugaru, ambii îndrumând-o către o carieră în muzică.

Recent, Aza a urcat pe scenă alături de Adrian Sînă la Brașov, Baia Mare, precum și în Bucuresti. Colaborarea dintre cei 2 artiști continuă cu lansarea primului single - ”Usor, Usor”, o piesă cu suflu tineresc și un videoclip inspirat de clipurile adolescentine filmate în Statele Unite. Vocea Azei este pusă în valoare printr-o linie melodică semnată de Adrian Sînă și Sandra N.

Citește mai multe despre Adrian SinaAza
Videoclipuri cu Adrian SinaAza
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE