Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Aylin & The Lucky Charms - My Favorite Melody

Aylin a lansat videoclipul noului single ”My Favorite Melody”. Melodia este înregistrată împreună cu trupa artistei, The Lucky Charms.

La început de august, Aylin & The Lucky Charms lansează un nou single, cu ritm de festival. Intitulată ”My Favorite Melody”, piesa vine acompaniată de un videoclip regizat de Iustin Surpanelu.

Aylin Cadîr și-a început cariera muzicală în 2008. Este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul jazz. Primul ei album de pop-jazz „Cloud”, a apărut în 2013. Discul fost apreciat atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise. Distincția „Honorable Mention” a fost acordată lui Aylin & The Lucky Charms în urma unei analize complexe pe care un juriu specializat a realizat-o pentru fiecare piesă. Acest juriu a fost format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate, cum ar fi membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ,ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Citește mai multe despre Aylin CadirThe Lucky Charms
Videoclipuri cu Aylin CadirThe Lucky Charms
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE