Urmărește-ne în Social Media

Aylin & The Lucky Charms - My Favorite Melody

Aylin a lansat videoclipul noului single ”My Favorite Melody”. Melodia este înregistrată împreună cu trupa artistei, The Lucky Charms.

La început de august, Aylin & The Lucky Charms lansează un nou single, cu ritm de festival. Intitulată ”My Favorite Melody”, piesa vine acompaniată de un videoclip regizat de Iustin Surpanelu.

Aylin Cadîr și-a început cariera muzicală în 2008. Este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul jazz. Primul ei album de pop-jazz „Cloud”, a apărut în 2013. Discul fost apreciat atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise. Distincția „Honorable Mention” a fost acordată lui Aylin & The Lucky Charms în urma unei analize complexe pe care un juriu specializat a realizat-o pentru fiecare piesă. Acest juriu a fost format din nume mari ale scenei muzicale internaționale, critici de muzică și reprezentanți ai presei internaționale de specialitate, cum ar fi membrii trupei 3 Doors Down sau jurnaliști precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ,ori Chris Richards, critic de muzică al Washington Post.

Comentarii