Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Aylin & The Lucky Charms - Fericirea

De Dragobete, Aylin Cadîr le dăruiește românilor o piesă nouă, „Fericirea”, interpretată alături de trupa sa, The Lucky Charms. O versiune modernă a îndrăgitei romanțe românești, „Fericirea are chipul tău”, melodia se bucură și de un videoclip special, filmat în Turcia.

Interpretată în stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa „Fericirea” aduce influențe orientale subtile, originile turcești ale lui Aylin contribuind, astfel, la realizarea piesei „Fericirea”. Noua versiune a romanței are un ritm mai lent, care aduce un plus de romantism și muzicalitate. Neschimbate au rămas versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compoziției.

În ceea ce privește videoclipul piesei „Fericirea”, artista a ales ca acesta să fie filmat în Turcia, țara care i-a inspirat pentru reinterpretarea piesei. Acesta surprinde câteva dintre locațiile reprezentative ale Istambulului, aducând în prim plan culoarea și diversitatea acestei țări.

"Romanțele au fost mereu o sursă de inspirație pentru mine și colegii mei de trupă. Suntem norocoși să avem o asemenea moștenire culturală și, prin acest proiect, am dorit să readucem în atenția românilor această piesă de valoare. Suntem foarte mândri de aranjamentul nostru instrumental al piesei și influența orientală, în stilul kletzmer, ni se pare că aduce un plus de valoare compoziției. Sper că va fi pe placul publicului de toate vârstele", a declarat Aylin Cadîr.

Aylin Cadîr și-a început cariera muzicală în 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în 2013. Discul fost apreciat atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms. Un an mai târziu, în 2014, trupa a fost selectată printre finaliștii competiției internaționale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese înscrise.

Citește mai multe despre Aylin CadirThe Lucky Charms
Videoclipuri cu Aylin CadirThe Lucky Charms
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE