Urmărește-ne în Social Media

Awolnation - Seven Sticks of Dynamite

Răsfăţaţii casei de discuri Red Bull, Awolnation au lansat un nou videoclip, pentru piesa "Seven Sticks of Dynamite". Vedeta acestui video este chiar compozitorul Rick Rubin, care a şlefuit sunetul unor giganţi muzicali ca Red Hot Chili Peppers, System of a Down sau Slayer.

"Seven Sticks of Dynamite" spune o poveste western clasică, soldată cu o bătaie într-un bar. De regie s-au ocupat Riley Harper şi Aaron Bruno, iar filmările au avut loc în Malibu, California. Acesta este un western modern, cu membrii trupei Awolnation bând bere şi whisky la bar, în vreme ce o gaşcă de băieţi îmbrăcaţi în negru le perturbă zen-ul. Greu de spus ce au avut de împărţit cele 2 găşti, dar clar sunt diferenţe culturale.

Pe de o parte avem o serie de hipsteri, pe de altă o serie de bikeri, iar cele două curente nu se aliniază deloc. Solistul Awolnation este aruncat prin uşa barului, vedem sticle sparte în cap şi chiar o domnişoară care îl târăşte de păr pe un nelegiuit. Secvenţele de luptă au o coregrafie excelentă, puţin cam pe fast foward totuşi. Villain-ul este clişeic, aşteptând marea confruntare cu solistul Aaron Bruno.

Prezenţe inedite din acest clip sunt Rick Rubin, Dr. Woo şi Duff McKagen de la Guns n' Roses. Dacă nu vă sună familiar numele regizorului, aflaţi că Riley Harper s-a ocupat de cascadoriile a zeci de blockbustere de la Hollywood, inclusiv "Iron Man", "The Dark Knight Rises" sau "Avengers".

Single-ul "Seven Sticks of Dynamite" provine de pe albumul "Here Come The Runts", care va sosi pe 12 februarie. Acesta este LP-ul cu numărul 3 al grupului din Los Angeles, care a dat lovitura cu piesa "Sail". Aceasta a ajuns pe locul 15 în Billboard Hot 100 şi a fost certificată platinum de 6 ori. Ultimul disc al formaţiei, "Run" apărea în 2015, tot sub tutela Red Bull Records.

Comentarii