Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Awolnation - Passion

Awolnation a lansat videoclipul noului single ”Passion”. Vizualul regizat de Ravi Dhar ne prezintă povestea de viață impresionantă a lui Og De Souza, o persoană cu ambele picioare paralizate, ce își urmează pasiunea pentru skateboarding în ciuda acestui handicap.

“Og este atât de optimist și atât de pasionat de viață, și, desigur, de skateboarding. Este un om care mă inspiră, iar ceea ce face el este un extraordinar exemplu de atitudine, depășindu-și obstacolele din viață prin pasiune. În cazul meu, muzica mi-a salvat viața nu doar o dată. E o mare onoare pentru noi că a vrut să facă parte din acest proiect video și să ne împărtășească o parte din viața sa.” - AWOLNATION

Noua piesă ”Passion” va fi inclusă pe albumul "Here Come the Runts", aşteptat pe piaţă în 2018. LP-ul este ”cel mai bun album rock din ultimii ani”, conform lui Bruno Aaro de la Awolnation.

"Fac piese care mie îmi sună bine, piese care sper să fie şi pe placul altora. În capul meu, atunci când le fac, mi se par grozave. Îmi doresc să le placă și altora, dar nu presupun că se va întâmpla automat. Dar, desigur, cred că acest album este cel mai mai bun album rock din ultimii ani, altfel nu l-aș fi făcut", a mărturisit Bruno într-un interviu pentru Team Rock.

Awolnation abordează rock-ul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube cu cel mai de succes single al lor,”Sail”. Trupa a concertat în România în 2014, în cadrul festivalului Blaj aLive.

Citește mai multe despre Awolnation
Videoclipuri cu Awolnation
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE