Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Al Di Meola
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Awolnation - Passion

Awolnation a lansat videoclipul noului single ”Passion”. Vizualul regizat de Ravi Dhar ne prezintă povestea de viață impresionantă a lui Og De Souza, o persoană cu ambele picioare paralizate, ce își urmează pasiunea pentru skateboarding în ciuda acestui handicap.

“Og este atât de optimist și atât de pasionat de viață, și, desigur, de skateboarding. Este un om care mă inspiră, iar ceea ce face el este un extraordinar exemplu de atitudine, depășindu-și obstacolele din viață prin pasiune. În cazul meu, muzica mi-a salvat viața nu doar o dată. E o mare onoare pentru noi că a vrut să facă parte din acest proiect video și să ne împărtășească o parte din viața sa.” - AWOLNATION

Noua piesă ”Passion” va fi inclusă pe albumul "Here Come the Runts", aşteptat pe piaţă în 2018. LP-ul este ”cel mai bun album rock din ultimii ani”, conform lui Bruno Aaro de la Awolnation.

"Fac piese care mie îmi sună bine, piese care sper să fie şi pe placul altora. În capul meu, atunci când le fac, mi se par grozave. Îmi doresc să le placă și altora, dar nu presupun că se va întâmpla automat. Dar, desigur, cred că acest album este cel mai mai bun album rock din ultimii ani, altfel nu l-aș fi făcut", a mărturisit Bruno într-un interviu pentru Team Rock.

Awolnation abordează rock-ul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube cu cel mai de succes single al lor,”Sail”. Trupa a concertat în România în 2014, în cadrul festivalului Blaj aLive.

Citește mai multe despre Awolnation
Videoclipuri cu Awolnation
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE