Urmărește-ne în Social Media

Awolnation - Handyman

Awolnation spune o poveste de dragoste pe ritm de folk modern, în piesa "Handyman". Melodia primeşte un videoclip rustic şi alcătuit ca un scurt metraj de călătorie. Este o privire introspectivă spre trecut, prin prisma unei persoane trecute prin viaţă.

Formaţia americană a filmat acest clip în California, iar regia îi aparţine lui Ravi Dhar. Protagoniştii clipului fac surfing, se plimbă pe malul mării şi îşi trăiesc povestea de dragoste marcată cu fotografii Polaroid. Acestea sunt scoase de la naftalină de un bărbat în vârstă, care învie amintirile la foc de tabără. Îşi aminteşte de dragostea vieţii sale, de surfing şi de nopţile petrecute la motel.

Sunete, imagini, mirosuri şi senzaţii îi revin în vreme ce vizitează locurile în care a trăit viaţa cu pulsul la maxim. "Handyman" este omul bun la toate, meşterul şi instalatorul, dar în acest context este cel care se ocupă de suflete, de amintiri şi trăiri. Acest videoclip este în contrast cu veritabilul western din ultimul material video Awolnation, "Seven Sticks of Dynamite".

Regizorul Ravi Dhar nu este la prima colaborare cu trupa, ocupându-se şi de aspectul vizual al single-ului "Passion". Protagoniştii sunt Monte Markham, actor de teatru şi film apreciat şi actriţa Alex Essoe, cunoscută pentru producţia "Starry Eyes". "Handyman" este o piesă extrasă de pe viitorul album "Here Come The Runts", programat pentru lansare pe 12 februarie.

Este succesorul albumului plin de hituri "Run" din 2015, care a primit multiple discuri de platină în Statele Unite. Awolnation porneşte într-un turneu de promovare a noului material pe 10 februarie, împreună cu cei de la Nothing But Thieves. Vor concerta în State şi Canada în februarie şi în martie ajung în Europa.

Grupul a concertat în România în anul 2014, în cadrul festivalului Blaj Alive împreună cu Seether.

PUBLICITATE
Comentarii