Urmărește-ne în Social Media

Avril Lavigne - Tell Me It's Over

Avril Lavigne lansează al doilea single de la revenirea sa în muzică, "Tell Me It's Over". Odată cu piesa a fost anunţat şi noul album "Head Above Water", care va transmite un mesaj de împuternicire celor care suferă şi trec prin momente grele. Vă invităm să urmăriţi noul clip al lui Avril în cadrul articolului.

Ultimul release al canadiencei venea în 2013, sub numele "Avril Lavigne". În 2015 artista lua o pauză de la muzică, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. A urmat o perioadă de pauză şi refacere, momente grele, dar iată că muziciana a revenit. Am putut asculta deja "Head Above Water", cu un mesaj ce arăta faptul că Avril Lavigne a găsit refugiul într-o putere divină în momentele sale grele.

"Tell Me It's Over" este un preview pentru ceea ce vom putea auzi pe al şaselea LP al creatoarei lui "Sk8r Boi". Pentru noul disc ni s-a promis că ascultătorii vor fi inspiraţi să creadă în ei înşişi şi să susţină cu tărie ceea ce consideră just şi ceea ce merită cu adevărat. Albumul va sosi pe 15 februarie 2019 şi are o copertă care o prezintă pe Avril în costumul Evei, dar ascunsă după o chitară acustică.

Coperta album Avril Lavigne Head Above Water

Coperta album Avril Lavigne Head Above Water │ FOTO: Avril Lavigne

Evocă atât imaginea unei Joan Jett rebele, cât şi o scenă din "Forrest Gump", când Robin Wright cânta goală la chitară. Tracklist-ul lui "Head Above Water" arată astfel:

 1. Head Above Water
 2. Birdie
 3. I Fell In Love With The Devil
 4. Tell Me It’s Over
 5. Dumb Blonde
 6. It Was In Me
 7. Souvenir
 8. Crush
 9. Goddess
 10. Bigger Wow
 11. Love Me Insane
 12. Warrior

În ce priveşte piesa "Tell Me It's Over", Avril o descrie ca "un imn despre momentul când eşti puternic, când pui piciorul în prag şi opreşti o relaţie care era greşită după ce ai căzut în capcane iar şi iar". Artista le recomandă fanilor ca dacă o persoană îi tratează cum nu merită să nu suporte aşa ceva. Videoclipul merge pe aceeaşi idee, prezentând-o pe artistă amintindu-şi de o fostă relaţie, atât de momente romantice, cât şi de certuri.

Este o creaţie vulnerabilă, iar Avril citează ca inspiraţie artişti precum Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin şi Etta James. Toate au fost "femei reper pentru alte femei şi care nu au suportat prostiile vreunui bărbat". Posibil ca piesa să fie o aluzie la relaţia cu Chad Kroeger de la Nickelback, de care Avril a divorţat în 2015. Cei doi se înţeleg totuşi extrem de bine, iar tabloidele au scris chiar că s-au împăcat de câteva ori.

PUBLICITATE
Comentarii