Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Avril Lavigne - Head Above Water

La o săptămână după lansarea single-ului "Head Above Water", Avril Lavigne revine cu un videoclip oficial pentru această piesă. Cu această ocazie o putem vedea pe tânăra muziciană, într-un peisaj marin idilic. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

La începutul acestei luni Avril Lavigne îşi anunţa revenirea în muzică după o luptă cruntă cu boala Lyme. "Head Above Water" este doar începutul unei istorisiri care ne va trece prin trăirile artistei din ultimii ani. Clipul este de o puritate deosebită, un fel de variantă dintr-un univers alternativ a clipului "Frozen" de la Madonna.

Avril este o figură angelică, care păşeşte în pustietate, într-o ţinută albă vaporoasă. Pe ţărmul mării, artista se plimbă şi îşi cântă trilurile cu vocea neschimbată de la început de mileniu. Spre final se petrece şi inevitabila scufundare în apă, când artista cântă despre greutăţile şi momentele dificile, când credea că viaţa s-a terminat. Aminteşte puţin de scufundarea legendară a lui Amy Lee din "Going Under".

Judecând după simbolurile creştine afişate de Avril, menţiunea unui "altar", a lui Dumnezeu, artista pare a fi găsit divinitatea în ultimii ani. În ultima săptămână tânăra canadiană a revenit pe scena muzicală şi prin reprezentaţii live. A apărut la emisiunea lui Jimmy Kimmel pentru a cânta noul său single chiar ieri. "Head Above Water" este prima melodie a sa în ultimii 3 ani.

Au trecut 5 ani de la ultimul LP, dar Avril are un disc nou pregătit pentru lansare în perioada următoare. Este al şaselea material discografic al celei care ne-a fermecat ani întregi cu hitul "Girlfriend", fie la radio, fie pe coloana sonoră a jocuilor de curse "Burnout". Un lucru e sigur: avem în faţă o altă Avril decât la "Sk8er Boi", o artistă mai matură, plină de spiritualitate şi cu lecţii importante învăţate.

Avril Ramona Lavigne are 34 de ani, provine din Canada şi are la activ 8 nominalizări la Premiile Grammy. A apărut în serialul "Sabrina, Vrăjitoarea Adolescentă" dar şi ca actor vocal în câteva pelicule de animaţie. În 2010 a fost unul dintre juraţii invitaţi speciali la emisiunea "American Idol" ediţia specială din Los Angeles.

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Videoclipuri cu Avril Lavigne
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE