Urmărește-ne în Social Media

Avril Lavigne - Give You What You Like

Avril Lavigne a lansat videoclipul noului single "Give You What You Like". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book", ce va avea avea premiera în SUA pe 21 februarie 2015.

Avril Lavigne continuă promovarea celui de-al 5-lea album prin lansarea unui nou videoclip, ”Give You What You Like”. Regizat de Joseph Khan, vizualul include secvențe din filmul "Babysitter's Black Book", piesa compusă de Avril împreună cu Chad Kroeger și David Hodges fiind soundtrack-ul peliculei.

Noul single este extras de pe albumul ”Avril Lavigne”, lansat în 2013. Pentru acest album, artista canadiană a colaborat pe partea de producție cu Rickard B. Goransson, Martin Johnson și Peter Svensson. Discul a ocupat poziția a 5-a în topul US Billboard 200 și locul 14 în UK Albums Chart. Cea mai bună clasare obținută de acest disc a fost în topurile din China și Taiwan, unde a urcat până pe prima poziție. Acest succes a fost datorat, cel mai probabil, single-ului ”Hello Kitty”, înregistrat special pentru fanii asiatici.

Tracklist „Avril Lavigne” 

 1. „Rock N Roll”
 2. „Here’s to Never Growing Up”
 3. „17”
 4. „Bitchin’ Summer”
 5. „Let Me Go” (featuring Chad Kroeger of Nickelback)
 6. „Give You What You Like”
 7. „Bad Girl” (featuring Marilyn Manson)
 8. „Hello Kitty”
 9. „You Ain’t Seen Nothin’ Yet”
 10. „Sippin’ on Sunshine”
 11. „Hello Heartache”
 12. „Falling Fast”
 13. „Hush Hush”

PUBLICITATE
Comentarii