Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Avicii - Lonely Together ft. Rita Ora

După ce am ascultat cele mai noi piese de pe EP-ul lui Avicii în ultima lună au început să apară şi videoclipurile pentru aceste single-uri. Cel mai nou clip îi reuneşte pe DJ-ul suedez şi pe Rita Ora, în vizualul piesei "Lonely Together".

Clipul lui "Lonely Together" a strâns deja peste 1.5 milioane de vizualizări în nici 24 de ore. Regia îi aparţine lui Levan Tsikurishvili, care a realizat scurt metraje şi filme de turneu pentru Avicii în ultimii 4 ani. În acest videoclip vedem cum timpul a fost oprit în diferite ipostaze, de la un pub clasic la un parc aglomerat şi un bâlci.

Acum că timpul a fost oprit doi tineri se perindă printre persoanele îngheţate temporal şi fac selfie-uri amuzante cu cei blocaţi. Fie că e vorba despre un bărbat masiv la un bar, sau despre o balerină în mijlocul unui salt, cei doi se strecoară printre ei şi sunt "singuri împreună". Rita Ora apare ca narator nevăzut, dansând lasciv pe un coridor în penumbră. Avicii ne oferă un fundal EDM în continuu crescendo, dar fără acea explozie de final, care prinde atât de bine la party-urile house.

Finalul clipului ne aduce o sesiune de body painting şi de pictat în cuplu, cu vopseluri colorate. Cel mai nou release al lui Avicii este EP-ul cu 5 piese intitulat "AVICI", care a sosit în mod neaşteptat, deşi tânărul DJ îşi anunţase deja retragerea din muzică, sau cel puţin din reprezentaţiile live. Pe acest material găsim colaborări cu AlunaGeorce ("What Would I Change It to"), cu Billy Rafoul ("You Be Love") şi cu Vargas & Lagola ("Friend of Mine").

Piesa de faţă este mai degrabă hibrid între EDM şi pop, decât EDM-ul pur care l-a consacrat pe Avicii. Muzicianul va lansa luna viitoare un documentar despre cariera sa, în care vor apărea Chris Martin de la Coldplay, Nile Rodgers, David Guetta şi Wyclef Jean.

Citește mai multe despre AviciiRita Ora
Videoclipuri cu AviciiRita Ora
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE