Urmărește-ne în Social Media

Avicii - Lonely Together ft. Rita Ora

După ce am ascultat cele mai noi piese de pe EP-ul lui Avicii în ultima lună au început să apară şi videoclipurile pentru aceste single-uri. Cel mai nou clip îi reuneşte pe DJ-ul suedez şi pe Rita Ora, în vizualul piesei "Lonely Together".

Clipul lui "Lonely Together" a strâns deja peste 1.5 milioane de vizualizări în nici 24 de ore. Regia îi aparţine lui Levan Tsikurishvili, care a realizat scurt metraje şi filme de turneu pentru Avicii în ultimii 4 ani. În acest videoclip vedem cum timpul a fost oprit în diferite ipostaze, de la un pub clasic la un parc aglomerat şi un bâlci.

Acum că timpul a fost oprit doi tineri se perindă printre persoanele îngheţate temporal şi fac selfie-uri amuzante cu cei blocaţi. Fie că e vorba despre un bărbat masiv la un bar, sau despre o balerină în mijlocul unui salt, cei doi se strecoară printre ei şi sunt "singuri împreună". Rita Ora apare ca narator nevăzut, dansând lasciv pe un coridor în penumbră. Avicii ne oferă un fundal EDM în continuu crescendo, dar fără acea explozie de final, care prinde atât de bine la party-urile house.

Finalul clipului ne aduce o sesiune de body painting şi de pictat în cuplu, cu vopseluri colorate. Cel mai nou release al lui Avicii este EP-ul cu 5 piese intitulat "AVICI", care a sosit în mod neaşteptat, deşi tânărul DJ îşi anunţase deja retragerea din muzică, sau cel puţin din reprezentaţiile live. Pe acest material găsim colaborări cu AlunaGeorce ("What Would I Change It to"), cu Billy Rafoul ("You Be Love") şi cu Vargas & Lagola ("Friend of Mine").

Piesa de faţă este mai degrabă hibrid între EDM şi pop, decât EDM-ul pur care l-a consacrat pe Avicii. Muzicianul va lansa luna viitoare un documentar despre cariera sa, în care vor apărea Chris Martin de la Coldplay, Nile Rodgers, David Guetta şi Wyclef Jean.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Un nou documentar despre Avicii va analiza "dintr-o perspectivă onestă" viața și cariera producătorului suedez

Avicii, cel mai mare artist al Suediei din ultima decadă, va fi readus în atenția publicului prin intermediul unui nou documentar. Evoluția sa, dar și tragica lui moarte, vor fi analizate și puse într-o nouă perspectivă de regizorul suedez Henrik Burman. Filmul va include interviuri și imagini cu regretatul producător, ce nu au mai fost prezentate publicului până acum.

Publicat

pe

Avicii (Tim Bergling) în 2017
Avicii (Tim Bergling) în 2017 │ FOTO: www.avicii.com

La aproape 3 ani și jumătate de la moartea lui Avicii, o nouă echipă de producție anunță realizarea unui documentar despre viața și cariera sa. Produs de regizorul suedez Björn Tjärnberg și Candamo Film în colaborare cu Swedish National Television, documentarul este filmat de Henrik Burman, care a regizat și documentarul "Yung Lean: In My Head" (2020).

Regizorul Henrik Burman: "Vreau ca acesta să fie un film care să surprindă publicul"

Filmul își propune să ofere o viziune amplă asupra "muzicii și artistului care au definit o eră și care au schimbat lumea muzicii pentru totdeauna". Va fi relatată "o poveste epică, intimă și foarte personală despre succesul său de neimaginat și dificultatea de a ține piept presiunii".

"Obiectivul meu e să ofer o perspectivă nouă, onestă asupra artistului Avicii și a vieții lui Tim. Vreau ca acesta să fie un film care să surprindă publicul și să schimbe imaginea publică a celui mai mare star internațional al Suediei, și făcând asta, să aducă lumină asupra a ceea ce muzica lui a însemnat pentru atât de mulți oameni", a declarat Henrik Burman.

Noul documentar este programat să apară în 2023. Acesta va include interviuri cu membrii familiei lui Tim Bergling, prietenii săi, dar și cu o parte dintre colegi. De asemenea, noi detalii vor fi puse în lumină prin intermediul unor imagini și interviuri cu Avicii care nu au mai fost publicate până acum.

Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit pe 20 aprilie 2018. La acea vreme, familia sa dezvăluia faptul că DJ-ul era încărcat de stres, îndoieli și neliniști înainte de a muri.

Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți, precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succesul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile "Wake Me Up!", "Hey Brother" și "Addicted to You". Artistul a concertat la noi în țară în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6